Ovarová polévka s kroupami
Ovarová polévka je velmi jednoduché a chutné jídlo, které si jistě oblíbí celá rodina. Můžete zkusit verzi s kroupami, které polévce dodají jemnou chuť.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 651 kJ / 395 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,61 g |
| Tuky | 5,53 g |
| Vláknina | 15,65 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 215 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 67,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx2
Moje poznámka
Ovarová polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx2
Nejnovější recepty
Kuřecí směs na hořčici s medem
Přidáno před 5 hodinami
Zázvorový nápoj
Přidáno před 6 hodinami
Jablečný koláč se zakysankou
Přidáno před 9 hodinami
Loupáčky s mákem podle Míši Landové
Přidáno před 9 hodinami
Řezy se smetanovo-čokoládovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Snadné perníčky
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Houbová gulášovka
Kajkajak před 1 hodinou
Hrníčková kefírovka (bezvaječná)
Romario před 2 hodinami
Máslový korpus na dort
LucieRiedl před 3 hodinami
Zázvorový nápoj
Gurman_HOLUB před 6 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lida.Rose před 6 hodinami
Kuskusový pudink
petulos před 6 hodinami
Makové muffiny
Susanna před 6 hodinami
Pravý vepřový guláš
Kristynahaftova před 7 hodinami
Jemné květákové placky
Iricek před 7 hodinami
Tématické fráze:
vaření krup,
vaření krup na zabijačku,
jak správně vařit kroupy,
jak vařit kroupy na zabijačku,
postup pri vareni krup,
polevka z krup,
doba vaření krup,
jak správně vařit ječné kroupy,
vaření krup recept,
recept na ovarovou polevku,
recepty z krup,
jak dlouho vařit ječne kroupy,
kroupy doba vareni,
ječné kroupy vaření,
teskoma vaření,
krvavá polévka,
vaření krup do polévky,
vaření ječných krup,
recept na vaření krup,
jak vařit ječné kroupy
Suroviny:
vývar masový,
zelenina kořenová,
cibule,
kroupy,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
majoránka
Komentáře (21)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
polívečka je výýýborná