Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbový nákyp s medvědím česnekem

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 4. 2020 05:57

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 265 kJ / 2 931 kcal
Bílkoviny110,06 g
Tuky268,53 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,89 g
Sodík 5,00 g
Sůl12,26 g
Sacharidy17,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Od Velikonoc mi zbylo pečivo a tímto jsem ho zpracovala. Do nákypu jsem dala sádlo z husí pečínky a jím také vymastila plech. Bylo to moc dobré.

Je potřeba odhadnout množství mléka, protože našlehaná vejce nákyp ještě zvlhčí, tak aby z toho nebyla rozbředlá hmota.

Tento způsob se mi osvědčil, nemusím dělat samostatně z bílků sníh a vejce vše pěkně nakypří.

Kypřící prášek netřeba a nepřidávám ani dětskou krupici. Lze použít i sušené houby, ale ty je třeba předem namočit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: pečivo, cibule, česnek mědvědí, majoránka, pepř mletý, mléko, slanina uzená, sýr gouda, máslo, vejce

TopRecepty.cz

Houbový nákyp s medvědím česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gmZk