Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 732 kJ / 2 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,14 g |
Tuky | 81,67 g |
Vláknina | 170,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 119 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 145,93 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaríme zvlášť sóju a zvlášť cícer.
Krok 2: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme narezané šampiňóny, pretlak, korenie a soľ, podlejeme trošinkou vývaru zo sóje a dusíme 10 minút.
Krok 3: Pridáme sóju a cícer a vmiešame prelisovaný cesnak.
Krok 4: Vo vode rozmiešame Maizenu a jedlo zahustíme.
Krok 5: Vmiešame sekanú bazalku a lístky saturejky a ochutíme octom.
Podávame s hriankami.
Podávame s hriankami.
Zveřejněno 9. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sója a cizrna s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpPB
Moje poznámka
Sója a cizrna s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpPB
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 5 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 5 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 5 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové knedlíky
Alamatej před 55 minutami
Cikánské cukroví
Annnn před 1 hodinou
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 1 hodinou
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 1 hodinou
Cuketové polévka s vepřovým vývarem
Kajkajak před 2 hodinami
Myšky z ředkvičky
Sahula před 2 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Barbuna před 2 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
Sahula před 2 hodinami
Bílá zelňačka
Sahula před 2 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
PetraFis před 2 hodinami
Suroviny:
soja,
cizrna,
žampióny,
cibule,
vývar,
česnek,
protlak rajčatový,
škrob kukuřičný,
pepř,
olej,
sůl,
saturejka,
bazalka čerstvá,
ocet
Komentáře (2)