Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 732 kJ / 2 326 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 169,14 g |
| Tuky | 81,67 g |
| Vláknina | 170,04 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 119 mg |
| Sůl | 0,09 g |
| Sacharidy | 145,93 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaríme zvlášť sóju a zvlášť cícer.
Krok 2: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme narezané šampiňóny, pretlak, korenie a soľ, podlejeme trošinkou vývaru zo sóje a dusíme 10 minút.
Krok 3: Pridáme sóju a cícer a vmiešame prelisovaný cesnak.
Krok 4: Vo vode rozmiešame Maizenu a jedlo zahustíme.
Krok 5: Vmiešame sekanú bazalku a lístky saturejky a ochutíme octom.
Podávame s hriankami.
Podávame s hriankami.
Zveřejněno 9. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sója a cizrna s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpPB
Moje poznámka
Sója a cizrna s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpPB
Nejnovější recepty
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 19 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 9 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 1 hodinou
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 2 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 4 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 6 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 6 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 13 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 15 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 16 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 16 hodinami
Suroviny:
soja,
cizrna,
žampióny,
cibule,
vývar,
česnek,
protlak rajčatový,
škrob kukuřičný,
pepř,
olej,
sůl,
saturejka,
bazalka čerstvá,
ocet
Komentáře (2)