Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 424 kJ / 579 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,60 g |
| Tuky | 9,14 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 924 mg |
| Sodík | 304 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 45,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bravčovú pečeň nakrájame na plátky, zastriekneme vínom a okoreníme.
Rozpálime olej a pečeň z oboch strán opečieme. Krok 2: Plátky pečene vyberieme na štvorce alobalu (každý plátok na 1 štvorec), ktoré sme potreli jemne olejom. Krok 3: Do panvice po opečení pečene vložíme na kúsky nakrájané jablká, postriekame citrónovou šťavou, pridáme štipku škorice a podusíme ich domäkka. Potom jablká navrstvíme na plátky pečene. Krok 4: Alobal uzavrieme do balíčka a uložíme na plech. Krok 5: Vložíme do rúry a pečieme na 180°C asi 20-30 min (podľa hrúbky pečene). Potom odbalíme vrch a ešte trocha zapečieme. Solíme až pred podávaním. Krok 6: Podávame s pečivom a zeleninou alebo zeleninovým šalátom.
Rozpálime olej a pečeň z oboch strán opečieme. Krok 2: Plátky pečene vyberieme na štvorce alobalu (každý plátok na 1 štvorec), ktoré sme potreli jemne olejom. Krok 3: Do panvice po opečení pečene vložíme na kúsky nakrájané jablká, postriekame citrónovou šťavou, pridáme štipku škorice a podusíme ich domäkka. Potom jablká navrstvíme na plátky pečene. Krok 4: Alobal uzavrieme do balíčka a uložíme na plech. Krok 5: Vložíme do rúry a pečieme na 180°C asi 20-30 min (podľa hrúbky pečene). Potom odbalíme vrch a ešte trocha zapečieme. Solíme až pred podávaním. Krok 6: Podávame s pečivom a zeleninou alebo zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 26. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QDZY
Moje poznámka
Vepřová játra v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QDZY
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 8 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 9 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 15 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 2 hodinami
Bábovka Albert
Ketynna před 2 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
marekdd před 2 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Hanawagy před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Valerie. před 3 hodinami
Rajská omáčka
Vershyna před 4 hodinami
"Letní" buřty na pivu - z pánve
BeeroCrat před 4 hodinami
Krupičná kaše rychle hotová
Colombová_S před 4 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 5 hodinami
Suroviny:
játra vepřová,
jablko,
šťáva citronová,
víno bílé,
pepř,
olej,
skořice,
sůl
Komentáře (1)