Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 424 kJ / 579 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,60 g |
| Tuky | 9,14 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 924 mg |
| Sodík | 304 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 45,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bravčovú pečeň nakrájame na plátky, zastriekneme vínom a okoreníme.
Rozpálime olej a pečeň z oboch strán opečieme. Krok 2: Plátky pečene vyberieme na štvorce alobalu (každý plátok na 1 štvorec), ktoré sme potreli jemne olejom. Krok 3: Do panvice po opečení pečene vložíme na kúsky nakrájané jablká, postriekame citrónovou šťavou, pridáme štipku škorice a podusíme ich domäkka. Potom jablká navrstvíme na plátky pečene. Krok 4: Alobal uzavrieme do balíčka a uložíme na plech. Krok 5: Vložíme do rúry a pečieme na 180°C asi 20-30 min (podľa hrúbky pečene). Potom odbalíme vrch a ešte trocha zapečieme. Solíme až pred podávaním. Krok 6: Podávame s pečivom a zeleninou alebo zeleninovým šalátom.
Rozpálime olej a pečeň z oboch strán opečieme. Krok 2: Plátky pečene vyberieme na štvorce alobalu (každý plátok na 1 štvorec), ktoré sme potreli jemne olejom. Krok 3: Do panvice po opečení pečene vložíme na kúsky nakrájané jablká, postriekame citrónovou šťavou, pridáme štipku škorice a podusíme ich domäkka. Potom jablká navrstvíme na plátky pečene. Krok 4: Alobal uzavrieme do balíčka a uložíme na plech. Krok 5: Vložíme do rúry a pečieme na 180°C asi 20-30 min (podľa hrúbky pečene). Potom odbalíme vrch a ešte trocha zapečieme. Solíme až pred podávaním. Krok 6: Podávame s pečivom a zeleninou alebo zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 26. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QDZY
Moje poznámka
Vepřová játra v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QDZY
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 16 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 16 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 17 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 17 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 19 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 3 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 4 hodinami
Zdravý makový koláč
Janicee před 12 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 13 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 13 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 14 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 15 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 16 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 17 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 17 hodinami
Suroviny:
játra vepřová,
jablko,
šťáva citronová,
víno bílé,
pepř,
olej,
skořice,
sůl
Komentáře (1)