Tarte tatin (obrácený jablkový koláč)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 761 kJ / 3 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,40 g |
Tuky | 196,34 g |
Vláknina | 21,55 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 350,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2013 12:00
Monikiska: samozrejme, len vtedy, ak misa je z varného skla...
13. 2. 2013 11:40
Monikiska: za sebe: zcela určitě, i když já mám zapékací formu na tyhle věci, ale sklo určitě
13. 2. 2013 11:34
Mám dotaz. Nemám pánev bez plastové rukojeti. Můžu to zapéct ve skleněné míse???
4. 11. 2012 00:26
Kateřina:No já nevím jak Vy,ale já Tarte Tatin jedla od rodilé francouzky a žádným krémem přelitý nebyl.
28. 10. 2012 13:29
Kateřina: Vážená, tento koláč je na receptech 4-slovy čtyři roky,a jediná osvícena jste vy!!! Blahopřeji vám k tomu!!!!
28. 10. 2012 12:36
Tak tohle nemá s Tarte tatinem absolutně nic společeného! Jak někdo může vůbec prezentovat takovouhle hrůzu za Tarte tatin Tatre tatin je typický francouzský koláč, který má být ještě následně přelitý krémem. Tohle je jedna z nejhorších parodií, které jsem kdy viděla Být Vámi, tak celý příspěvek smažu a nedělám si ostudu! Hrůza!!
14. 1. 2011 19:56
Přidala jsem fofo, doufám že to nebude vadit.Děkuji.
14. 1. 2011 17:37
Můj začátek tohoto koláče vypadal stejně,ale i tak je to super dobrota. Jablka přidám na pánev až je cukr hnědý!!! Nebojte se, jablka pustí šťávu a nic se nepřichytne. Jinak recept nemá chybu, každý si přidá a ubere dle své chutě.Jinak doporučuji moučnatá jablka a podle J.Olivera i banány.
10. 4. 2010 11:37
Ja síce neviem,ako má správne vyzerať,ale na fotke je vidieť trochu nahnedlý povrch-to bude asi ten karamel.Mne len neni jasné aký rozdiel je medzi týmto receptom a receptom na "Obrácený jablečný koláč".Inak to môže byť dobré
10. 4. 2010 10:56
Ivane HOS.Pakliže se podíváte pozorně na fotografii,tak jistě vidíte,že barva není zelená,ale je to jen zabarvení fotografie vlivem okolního světla.
Pakliže máte recept na tento koláč v jiném podání,budeme rádi,pokud ho sem přidáte a fotografie se zlatým zbarvením je také vítána.Přeji pěkný den.
Pakliže máte recept na tento koláč v jiném podání,budeme rádi,pokud ho sem přidáte a fotografie se zlatým zbarvením je také vítána.Přeji pěkný den.
10. 4. 2010 10:32
Nepokládám tento výrobek vámí prezentovaný za to,za co jej vydáváte,protože jste pravděpodobně nikdy neviděli, jak správně vypadá!
Neznáte technologii výroby a vhodné produkty.
Nevidím karamel, který vzniká při procesu pečení přímo pod jablíčky v pánvi, tudíž při obrácení koláče do jeho konečné podoby je zlatý!!! a ne zelený! V případě že byste měli zájem o podrobný popis, jak tento koláč připravit, můžete se na mě obrátit!
Neznáte technologii výroby a vhodné produkty.
Nevidím karamel, který vzniká při procesu pečení přímo pod jablíčky v pánvi, tudíž při obrácení koláče do jeho konečné podoby je zlatý!!! a ne zelený! V případě že byste měli zájem o podrobný popis, jak tento koláč připravit, můžete se na mě obrátit!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 6 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 11 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 12 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 6 minutami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 41 minutami
Celerové hranolky z trouby
Tynushka12 uvařila před 5 hodinami
Brokolicovo-sýrové kuličky
Happy.mom uvařila před 5 hodinami
Vepřová kolena pečená
Mazlik123 uvařil před 5 hodinami
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 5 hodinami
Nejlepší špenát
simei uvařila před 7 hodinami
Kefírová buchta - rychlovka
janatka uvařil před 7 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Pepynn uvařila před 7 hodinami
Polévka s pohankou a kopřivami
spinner uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: obraceny francouzsky jablecny kolac francouzský jablkový koláč obrácený jablečný koláč francouzký jablečný koláč tartin obrácený jablečný koláč dity p. francouzský jablečný koláč obrácený jablečný koláč s karamelem obrácený jablečný koláč od babičky francouzský obrácený jablečný koláč jablečné koláče jak je neznáte koláč tartin francouzký jablkový koláč obrácený jablečný koláč recepty francouzský koláč s jablky obrácený jablečný koláč s krémem jablkový koláč recept jablkový koláč z listového těsta obrácený jablečný koláč z listového těsta francouzský jablečný koláč obraceny
Suroviny: těsto listové, jablko, máslo, cukr
Tarte tatin (obrácený jablkový koláč)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LWv
11 názorů