Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborová haruľa

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 2. 2008 15:36

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie9 305 kJ / 2 224 kcal
Bílkoviny30,36 g
Tuky145,62 g
Vláknina22,24 g
Cholesterol 124 mg
Sodík 1,64 g
Sůl4,00 g
Sacharidy189,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

31. 8. 2018 09:31

tejaja: :-8

tejaja tejaja

31. 8. 2018 08:42

magdalenka: :-) A u nás sa racsa do harule dáva, je to vec zvyku, ako píše Jana.

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 8. 2018 06:51

magdalenka: Tak já si bramborák bez kmínu taky neumím představit! Ale to je asi fakt na zvyku, si myslím. Já třeba dávám kmín i do květáku, který vařím. No a taky se na mne někdo dívá, jako bych spadla z višně :-D

magdalenka magdalenka

30. 8. 2018 20:22

v živote som rascu nedala do harule...dobrá haruľa je vždy s malým množstvom múky...čím menej tým lepšie a hladkej.

maris maris

30. 8. 2018 20:18

Veronika.Hrozna: já do bramboráku kmín taky nedávám a rozhodně nám tam nechybí:-) u nás by asi byla katastrofa kdybych ho tam dala ;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

30. 8. 2018 18:35

BronislavaP: Ani se nedivím, v receptu chybí kmín , bramborák bez kmínu je čirá katastrofa. Já dávám do kila brambor polévkovou lžíci kmínu a polévkovou lžíci majoránky , těsto musí být kropenaté od těchto dvou koření a česnekem nešetřím a nešetřím a nešetřím. Pokud ten česnek po ochutnání těsta necítím, tak přidávám. Jo byly časy, že stačily dva stroužky, tento česnek z obchodu - jakýkoliv je smrt bramboráku.;-)

BronislavaP BronislavaP

5. 4. 2016 10:09

No popravdě to nebyla žádná sláva, ale sníst se to dalo...

jana (neregistrovaný/á)

17. 12. 2009 16:17

Diky za rady a asi i ja budu davat pod vse papir,pak mensi starost s mytim nadobi.Jinak ty kousky, ktere jsem pracne vydolovala z pekace - bylo to moc dobry.Ale pulka pekace musela pod vodu a do odpadu-tolik skody:-(
Clovek se porad uci,nejlepsi;sam na sobe.I tak do konce tydne bramboraky jeste udelam;-)

magdalenka magdalenka

16. 12. 2009 17:52

Ja používam pod všetko papier na pečenie...

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 12. 2009 14:27

jana (neregistrovaný/á) , já bych to příště raději vymazala sádlem a vysypala strouhankou;-). Nejsi sama, já posledně trhlala makovou bábovku z formy div ne dynamitem!!:-)):-D:-)):-D

jana

16. 12. 2009 14:22

ahojky vsem, prave jsem dodelala bramborak v pekacku a pomoooooc nemuzu ho vyndat,pripekl se.Pritom jsem pekac vylila olejem pekla na 180 stupnu cca 30 minut.Jak to mam vyresit priste, poradte prosim.http://www.toprecepty.cz/recept/70-bramborova-haru...

jáá

16. 6. 2009 19:59

měla jsem tu známého z Paříže a on si to chtěl dát v restauraci,ale nevěděli jsme ani jeden co to je.tak jsem si to dnes našla tady.a nakonec jsem zjistila,že to znám..:-)

HankaPu HankaPu

26. 3. 2009 18:16

Tak já jsem tam radši to vejce přidala, aby se to náhodou nerozpadlo:-O a s kyselým zelím to bylo vynikající:yes: dávám bodík a fatku:-)

tejaja tejaja

24. 4. 2008 22:10

preclik, ono je to brmborák, jenom "ve velkém"

Olina-preclik Olina-preclik

24. 4. 2008 21:43

Kdyby tam bylo vajíčko, je to jako bramborák. Něco podobného děláme, a protože se to na plech nalívá, říkáme tomu "litina". Jde to velice na odbyt.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: levna jidla recepty levná jídla recepty na levná jídla levne recepty na vareni levné jídla dietní jídla recepty levne jidlo jídla z vařených brambor recepty recept na bramborovou buchtu nové brambory recepty bramborové resti recept litina recept recepty levna jidla střapače resti šprecle bramborové krokety recept krokety bramborové recept bramborová buchta babica levné jídla recepty

Suroviny: brambory, mouka hrubá, cibule, slanina, česnek, sádlo, majoránka, sůl

TopRecepty.cz

Bramborová haruľa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpY