Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 730 kJ / 2 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,68 g |
Tuky | 70,56 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 225 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 319,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Práškový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EQl
Moje poznámka
Práškový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EQl
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 6 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 16 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 17 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 18 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 7 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 7 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 7 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 8 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 8 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 9 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 10 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 12 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 12 hodinami
Tématické fráze:
praskova buchta s jablky,
praskovy kolac s jablky,
práškový jablečný koláč,
kolač,
jablkovy praskovy kolac,
práškový jablkový koláč,
práškové těsto,
práškový tvarohový koláč,
wwwprask.cz,
jablečný práškový koláč,
jablečny kolač praškovy,
koláč se strouhanými jablky,
tvarohový práškový koláč,
buchta se strouhanými jablky,
prášková buchta s tvarohem,
kolač bez mleka,
proteinový dort,
www tn cz,
kolac s jablkama,
vitacit buchta
Suroviny:
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr moučkový,
tuk rostlinný,
vejce,
mléko,
tuk ztužený
Komentáře (3)