Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbová tresť

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

26. 8. 2009 15:24

Suroviny

Porce: záleží na množství

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Výborné využití všech odřezků nebo zbytků, které je ale škoda vyhodit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 9. 2010 13:22

:-ONo to je super nápad;-)+:yes::yes:

Severinka Severinka

15. 9. 2010 11:52

Tak takovýhle kousky já dávám jen do soli. Vždy vrstvičku hub a posolit a zase opakovat do naplnění malých skleniček. :-D:-DHodí se do všeho, jen pak pozor při solení:-D:-D

magdalenka magdalenka

6. 8. 2010 08:34

Skvelý nápad, špagetka!+

isindy isindy

5. 8. 2010 22:33

Jani, u Bibinky, dnes smažila celý večer řízky....a já mám jen jednu prašivku v květináči na parapetu :-O;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 8. 2010 22:32

Rebi a kde?:-O

rebeka rebeka

5. 8. 2010 22:24

bude se hodit:yes:rostou:-!;-):-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 8. 2010 22:19

:-p

isindy isindy

5. 8. 2010 22:13

to vypadá dobře, snad bude letos dost odřezku a nevzhledných kousků ;-):-8:-D...i když já bych se spokojila i se zdravými pěknými pevnými kousky....:-8:-D

jahoda jahoda

5. 6. 2010 18:05

Tak to je super, letos to vidím, že se receptík bude hodit;-):-):yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

2. 11. 2009 10:19

:-Kděkuju už mám v oblíbených, určo využiju příští rok:yes:

spagetka spagetka

1. 11. 2009 18:28

Cathleen, promiň, až teď jsem otevřela PC - já to schválně dávám do malinkých skleniček, aby to bylo na jedno - max. dvě použití,určitě spotřebovat co nejdřív a otevřené dát do ledničky. Na rozdíl od janany bych to nemrazila, protože to je jako konzerva a otevřené, přece jen jsou to houby...;-);-)

janana

1. 11. 2009 18:07

Nejsem autorka receptu, ale já bych nespotřebovaný zbytek zamrazila buď celý, nebo po jednotlivých předpokládaných dávkách.:-p:-D:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

1. 11. 2009 11:06

Spagi, jako Náhodný recept jsem objevila tenhle tvůj, moc mě zaujal. Mám jednu otázku - za jak dlouho musím tu skleničku po otevření spotřebovat? Protože jsou to houby nahusto, bude jich asi potřeba méně a já bych nerada, aby se mi zbytek v lednici zkazil:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tresť houbové zavařeniny hobový kuba krkonošská houbová smaženice houbová smaženice na zimu male trestne c 90 houbová pěna bramborové tresti houbové odřezky tresť recept hobový rosol krkonošské rosol

Suroviny: houby, sůl, kmín drcený

TopRecepty.cz

Houbová tresť

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2vlP