Lilek na pánvi na česneku se zeleninou
Lilek je celoročně lehce dostupný v obchodech, přesto se mu ještě stále dost lidí vyhýbá. Je to skvělá zelenina, z níž se dají za chvilinku vytvořit na pánvi luxusní jídla. Zkuste náš recept, lilek se stane i vaším oblíbencem.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 723 kJ / 412 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,70 g |
| Tuky | 32,41 g |
| Vláknina | 6,88 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 23,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 1. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek na pánvi na česneku se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW6rl
Moje poznámka
Lilek na pánvi na česneku se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW6rl
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 5 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 4 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 5 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 7 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 8 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 10 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 11 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 11 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 11 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 12 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 12 hodinami
Suroviny:
lilek,
sůl,
olej olivový,
kapie červená,
chilli paprika čerstvá,
pórek,
česnek,
rajče cherry,
rozmarýn,
tymián,
bazalka čerstvá,
pepř mletý,
ocet balsamiko,
cibulka lahůdková
Komentáře (3)