Jáhly vařené s dušenou zeleninou
Jáhly se řadí mezi lehce stravitelnou, výživnou a přirozeně bezlepkovou potravinu. Při jejich přípravě musíme dbát na pořádné propláchnutí, aby nebyly na chuti hořké. V tomto receptu k nim přidáme dušenou zeleninu a pochutnáme si tak na skvělém vegetariánském pokrmu.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 612 kJ / 624 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,80 g |
Tuky | 13,95 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 59 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 99,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dlouho jsem váhala uvařit jáhly ale kdysi mi bývalá sousedka poradila jak na ně. Ty sladké kaše nemám ráda, přidala jsem k nim zeleninu a výsledek moc chutnal. Jáhly jsou zdravé, bezlepkové, vyráběné z prosa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 4. 2024 20:19
6. 4. 2024 20:17
5. 4. 2024 12:09
5. 4. 2024 10:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 4 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 17 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 20 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 52 minutami
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 1 hodinou
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 3 hodinami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 14 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 14 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 14 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 15 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
Jahodové dezerty a jiné dobroty: Užijte si jahodovou sezónu naplno. Máme pro vás ty nejlepší recepty
Jak spařit jáhly a proč vlastně? Oblíbená obilovina neobsahuje lepek a chutná nasladko i naslano
Další recepty
Suroviny: jáhly, voda, olej olivový, batáty, brokolice, cuketa, voda, sůl, kmín mletý, sušená bazalka, koření oregáno sušené, parmazán, řeřicha
Jáhly vařené s dušenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M81JA
4 názory