Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobásy

Domácí klobásy na stole uvítají všichni členové rodiny. Šťavnaté, kořeněné, jemně vonící kouřem... A ta jedinečná chuť! Vyrobit takové klobásy není zcela jednoduché, ale podle dobře popsaného receptu je pak už zvládne udělat téměř každý.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min - bez doby odležení a bez uzení

120 min (120 min příprava, - bez doby odležení a bez uzení)

29. 4. 2024 10:30

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie64 785 kJ / 15 484 kcal
Bílkoviny774,75 g
Tuky1 346,38 g
Vláknina22,95 g
Cholesterol 2,31 g
Sodík 42,94 g
Sůl105,00 g
Sacharidy59,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

30. 4. 2024 11:52

Marie Svarcova: přesně tak :-* tyhle klobásy děláme jen v menším, pouze těch 5 kg, víc nám nevejde do našeho udícího komína. Takže je relativně máme co chvíli, ale vůbec nám to nevadí, naopak! :-D

Marie Svarcova Marie Svarcova

29. 4. 2024 17:16

:-)<3:yes::yes: Nejlepší klobásky jsou ty domácí - kdysi jsme dělávali zabíjačky a byly to samé dobroty . :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: bůček vepřový, maso hovězí, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, kmín drcený, česnek, vývar masový,

TopRecepty.cz

Klobásy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31wVn