Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 027 kJ / 245 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,34 g |
| Tuky | 15,29 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 204 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 7,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórková polévka s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYz7
Moje poznámka
Pórková polévka s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYz7
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 7 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 8 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 8 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 8 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 9 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 10 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 10 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 11 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 11 hodinami
Tématické fráze:
cizrnová polévka s porkem,
polevka z cizrny,
polévka s cizrnou,
pórková polévka,
cizrnova polevka,
cizrna polevka,
jak dlouho vařit cizrnu,
vaříme s cizrnou,
vaříme zdravě s alemari,
vaříme z cizrny,
porkovo cizrnova polevka,
recepty polévky,
jak připravit cizrnu,
jak dlouho se vaří cizrna,
polevka s cizrny,
porkova cizrnová polévka,
polévky s cizrnou,
cizrna recepty,
cizrnová polévka s s porkem,
cizrnová polévka recepty
Suroviny:
pórek,
máslo,
cizrna,
krupička,
vejce,
cibule,
vývar kuřecí,
sůl,
brambory,
pažitka
Komentáře (12)
Vzpomeň si, není to tak dlouho jsme spolu psali, že jsme cizrnu ještě nejedli
Bibi by ti odpovedala, asi ako ja - namoč si ju a potom do hodiny ju máš uvarenú - ochutnávaj, zbadáš, kedy je mäkká...