Hovězí na žampionech a pórku
Šťavnaté kousky hovězího masa v dobře ochucené směsi s žampiony a pórkem jsou ideální jako rodinný nedělní oběd. I když hovězí maso vyžaduje delší přípravu, lahodná chuť jídla nám to bohatě vynahradí.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na žampionech a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R68mR
Moje poznámka
Hovězí na žampionech a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R68mR
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 10 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 20 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 16. 9. 2025 16:01:02
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 1 hodinou
Buřtguláš
Rosiwannabe před 1 hodinou
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 2 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 2 hodinami
Vydatná mrkvová polévka s vločkami - i pro nejmenší
jana1974 před 3 hodinami
Knedlíčky gyoza plněné mletým masem
Tomas21 před 4 hodinami
Falešný španělský ptáček
Dreamer_Mike před 4 hodinami
Vepřové pečené na cibuli
Adams-alena před 5 hodinami
Kuřecí maso s houbami
Geressha před 5 hodinami
Suroviny:
roštěná hovězí,
cibule,
pórek,
žampióny,
olej,
česnek,
vývar hovězí,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
petrželka hladkolistá
Komentáře (2)