Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jelení kýta na víně a smetaně

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 9. 2009 19:30

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie15 456 kJ / 3 694 kcal
Bílkoviny173,18 g
Tuky300,03 g
Vláknina20,70 g
Cholesterol 990 mg
Sodík 2,50 g
Sůl6,17 g
Sacharidy34,62 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Euforie Euforie

1. 10. 2019 14:15

Jsem zde dnes poprvé. Takže mně vezměte na milost s komentářem. Můj předchozí byl pro Veronika a Honza a autorce jsem poděkovala i s přílohou :-*:-*:-*

Euforie Euforie

1. 10. 2019 14:11

Euforie:
Děkuji za radu. Dříve jsem také mixovala. Ale pak jsem zjistila, že pasirovane se lépe ohřívá :-)

Ale vše je výtečné. Vyzkoušeno u svíčkové a rajské.
Ještě si dovolím poznámku, že tyto omáčky se musí dělat s láskou ????

maris maris

1. 10. 2019 13:53

Veronika.Hrozna: já někdy pasíruju, někdy mixuju - to je samozřejmě rychlejší, ale v tom případě vždycky koření vyndám;-):-8

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

1. 10. 2019 13:46

maris: To je jen moje zkušenost, samozřejmě 100 lidí, 100 chutí! To byl jen můj postřeh. Já to udělala s kořením spolu jednou, z důvodu nedostatku času a teď mi zase pasírovanou, nikdo nechce jíst! :-O

Euforie Euforie

1. 10. 2019 13:43

maris:

Veronika.Hrozna:

maris maris

1. 10. 2019 13:34

Veronika.Hrozna: záleží na každém, co komu chutná. Já koření vždycky vybírám, jeho vůně už přešla do omáčky během vaření a nevidím důvod, proč by měla být omáčka se zbytky vyvařeného koření, zde např.. nového koření, pepře a jalovce chutnější, ale každý vaří podle svého nejlepšího vědomí, že jo;-):-)

maris maris

1. 10. 2019 13:28

Euforie: moc jsi mě potěšila, mám radost, že recept nezklamal:-) děkuju:-):-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

1. 10. 2019 13:05

Euforie: Tuto omáčku nikdy nepasíruju , vyberu bobkový list a umixuju i s kořením ! Jednodušší a o moc chutnější ! Zkus!

Euforie Euforie

1. 10. 2019 13:00

:-K
Jujky dneska jsem to vyráběla po včerejší přípravě. Moc děkuji za recept. Loupla jsem tam ještě šípky. Jasně že vykoštěné :-). Vše nakonec přes pasirovac. A musím říct, že je to moc skvělý recept. Kuličky s moukou jsem přidávala poprvé. Ale příště na tuto seanci ;-) si vezmu neprilnavy hrnec. Protože jsem měla co dělat.

Takže znova moc děkuji.
Vše je báječné ????

Nomad

14. 6. 2016 09:55

Omlovám se to jsem si nevšiml.;-(

spagetka spagetka

14. 6. 2016 09:16

Nomad: vždyť je uvedené jak v surovinách, tak i v postupu (viz 2.krok):-O

Nomad

14. 6. 2016 09:13

Akorát mi v tom receptu schází víno, maso mám naložit ve víně a nebo podlívat.:-O

Simona Skolakova Simona Skolakova

16. 11. 2010 14:49

Dnes jsem viděla u řezníka jelení maso,tak jsem si kousek koupila a ráda bych zkusila,tento receptík.;-):-Kuvidím,zda se mi zadaří.;-)

Ivana Ch

15. 7. 2010 20:19

:-p:-p:-p:-p:-p:-K

mirca75 mirca75

29. 9. 2009 00:13

Maris:-)zvěřinu milujeme jakoukoliv a na jakýkoliv způsob:-p;-):-D,tudíž ti náleží boďka č.10 za krásnou fotečku a za připomenutí nadcházející doby zvěřiny(už bych se měla juknout,kde pobíhá nějaký kňour,srnka,..aj:-))).

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jelení kýta jeleni kyta recepty jelení kýta recept jelení maso na víně jelení maso recepty recepty z jelení kýty recepty jelení kýta jelení maso kýta recepty jelení maso na smetaně jelenní kýta recept na jelení kýta recept na jeleni kytu recept jelení kýta jelení maso jehněčí na smetaně recepty na jelení kýtu kýta z jelena jelenní guláš jelenní kýta recept kýta

Suroviny: kýta jelení, slanina, víno červené suché, mrkev, celer, petržel, cibule, šlehačka, mouka hladká, pepř celý, bobkový list, koření nové koření, jalovec, tymián, sůl, máslo

TopRecepty.cz

Jelení kýta na víně a smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1rgV