Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dvojité vepřové

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 9. 2009 18:19

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 087 kJ / 1 694 kcal
Bílkoviny148,90 g
Tuky105,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 338 mg
Sodík 2,85 g
Sůl6,50 g
Sacharidy6,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Doporučuji podávat s bramborovým knedlíkem a fazolkami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jurajda

20. 12. 2009 12:22

Je to pochoutka. Přidal jsem bodík

dzungila

29. 9. 2009 23:24

Podobně jako Paprika, i já s tímhle receptem určitě doma zaperlím.;-) Lákavé fotky a posílám bodík!:yes:

Paprika Paprika

29. 9. 2009 17:36

No to musí být dobrota:-p:-p. Ukládám a musím to udělat. Tuším, že u manžela si tímhle šplhnu.:yes::yes: +;-)

maris maris

29. 9. 2009 11:57

mirco - s bramborem to bude taky určitě dobré a místo fazolek by šel určitě špenát:-p ... a děkuju:-))

spagetka spagetka

29. 9. 2009 11:27

Tedy já tu den nebyla a co recept, to útok na chuťové buňky:-D:-D:-p:yes:

mirca75 mirca75

28. 9. 2009 23:04

Maris:-)krásné ingredience a jistě i výsledná krásná chuť:-p.Receptík ukládám a jednou zkusím ty moje mužský překvapit;-).Jen u nás to vidím jako přílohu brambor;-) a fazolky tu budu jíst jenom já:-(;-):-D.

maris maris

28. 9. 2009 21:15

pipre - mně mozek říká to samé:-O, ale uzené kupujeme v blízkém městečku u řezníka, který si ho sám udí a je tak výborné, že mozek lehce přesvědčím. :-8:-8:-))

pipre pipre

28. 9. 2009 19:54

Maris, moc hezká fotka a jídlo také moc fajn..jejda, oči by tak jedly, ale něco v mozku mi říká :"Zapomeň na bůček" :-) a protože cítím, že je to dobré, dávám bodík:yes:2.

maris maris

28. 9. 2009 19:47

Jani neboj :-), šťávičky bylo dost, jen jsem ji nedala tolik na talíř na focení, aby se mi tam moc nerozlévala;-):-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 9. 2009 19:44

No, krásná fotka, ale ikdyž je tam ten bůček, připadá mi to malinko suché.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový mozek recept veprovy mozek vepřový mozek recepty dvojité vepřové maso jak udělat vepřovou kotletu aby nebyla sucha veprovy a mozek recept vepřový mozek dvojta veprova plec dvojité špízy recepty vepřovej mozku veprove mozky recept z veproveho mozku jak se peče ve dvojtém pekáči bůček rozmarýn, tymián, bazalka recepty na vepřový mozek rychle veprove kyta platky vepřového mozku recept vepřové bazalka s bramborovým knedlíkem rychle recepty z kyty

Suroviny: kýta vepřová, bůček uzený, víno bílé suché, rozmarýn, tymián, bazalka čerstvá, česnek, mouka, máslo, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Dvojité vepřové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qYO0