Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 254 kJ / 1 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,25 g |
Tuky | 80,68 g |
Vláknina | 9,21 g |
Cholesterol | 856 mg |
Sodík | 404 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 196,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanové flíčky s pečeným kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rRQK
Moje poznámka
Smetanové flíčky s pečeným kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rRQK
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 47 minutami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno před 19 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 1 hodinou
Loštická cibulačka
Sahula před 9 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 9 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 10 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 10 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 11 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 13 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 14 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 14 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 14 hodinami
Tématické fráze:
co s pečeným kuřetem,
co se zbytky pečeného kuřete,
zbytky pečeného kuřete,
zbytky kuřete,
zbytky pečeného masa,
flíčky,
zbytky kuřecího masa,
co s pečeným masem,
co se zbytkem kuřete,
zbytky pečeného kuřecího masa - co s tím,
co se zbytkem pečeného kuřete,
zbytek peceného kurete,
pokrmy z pečeného kuřete,
co se zbytky kuřete,
co se zbytky pečeného masa,
co z pečeného kuřete,
zbytek pečeného masa,
recepty z pečeného masa,
recepty z pečeného kuřete,
recepty z pečeneho kuřecího masa
Suroviny:
maso kuřecí,
flíčky,
cibulka zelená,
česnek,
koření francouzské brambory,
vejce,
smetana ke šlehání
Komentáře (18)
Ale máte pravdu, podle mě je to zatím jeden z nejlepších a nejchutnějších způsobů konzumace zbylého pečeného masíčka...
Děkuju moc za komentíky a body...
Elizo a Výbušná - můj muž měl z francouzkých brambor podobnou fóbii - to dělají ty školní jídelny
Tím se dostávám k tomu, co jsem chtěla napsat Výbušné - stejný poměr k zapékaným jídlům jako tvůj muž měl i můj syn, dokud neochutnal zapečeninu s Kotányi směsí (tuším, že tenkrát to byly brambory se slaninou) a pak si ji dokonce vyžádal, když přivedl kamarády na večeři...
Všem tuto směs doporučuji, pokud ji vidím (nebývá na pultech zas tak často), kupuji ji raději do zásoby, hodí se právě pro výše uvedené příležitosti...