Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený květák s kuřecím masem

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 10. 2009 00:59

Suroviny

Porce: 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento způsob úpravy byla taková improvizace na dané suroviny v lednici a musím přiznat, že se mi povedla. Chuť má výraznou po použité zeleninové omáčce a tak kdo má rád slabší, ať jí dá jen půl dávky ;-).http://www.toprecepty.cz/recept/7967-kureci-stehna... nebo http://www.toprecepty.cz/recept/7977-zeleninova-sm....

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Monika

31. 8. 2016 10:04

Zkuste toto: Květák uvaříte do měkka v dost osolené vodě ( pokud je málo slaný, není to ono), v jiném rendlíku rozpustíte máslo, vsypete strouhanku, necháte prosmažit ( rádo se připaluje..) a jenom ten květák polijete a dlabete. Nevypadá to nic moc.., ale je to luxus, jinak ho rodina už ani nechce, a to květák nejedli!!!!!
Tak to vyzkoušejte....<3

Fokuska Fokuska

24. 10. 2010 16:45

To vypadá lákavě a různých placiček jsme už přejeděni.Díky za inspiraci!!Posílám bodík.:-)

bara.it bara.it

19. 10. 2009 08:05

Jsem na tom stejne jako iljusa a paprika. Muj manzel neji kvetak vubec a syn jen v kvetakove polevce:-( Ja mam ale kvetak moc rada a spojeni s kurecim masem se mi moc libi.:-KBodik:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 10. 2009 11:10

:-p:yes:

Bibinka Bibinka

18. 10. 2009 11:09

Miri, dnes chci zrovna improvizovat s vepřovým a protože tu mám půlku květáku, tak jsem si říkala, že to nějak vymyslím přidat. Jak vidím, měli jsme stejné dilema a vyřešíme ho každá trochu jinak, ale ke spokojenosti všech viď? Máme hodně rádi maso s nějakou zeleninkou-výsledná chuť je vždycky velká mňamka;-)Letí ti bodík:yes:

mirca75 mirca75

18. 10. 2009 10:24

Papriko:-),Iljušo:-),díky.Zbytek mé rodinky(chlapi;-))jsou taky silně konzervativní-placky,mozeček,..,ale pokud zeleninu schovám do "červené barvy"(tak tomu říkají:-D),tak jsou ochotni to zbaštit bez řečí:-p.Zrovna tady ten květák krásně natáhl chuť zeleninové směsi a nebyl skoro k poznání,tudíž ho bez problému spapali;-).

Iljusa Iljusa

18. 10. 2009 10:09

Velmi zajímavá inspirace (pro květák. hlavu, která je snad z Černobylu a nevím co s ní už udělat) Tudíž v týdnu bude zařazena do jídelníčku. Snad to dopadne dobře, u nás je to totiž také jako u Papričky, chtějí jen obalený, na mozek a nebo ještě občas placky ;-)

Paprika Paprika

18. 10. 2009 07:30

Já bych si dala hned:-p:-p, ale zbytek rodinky jí květák pouze syrový, obalovaný nebo zamaskovaný v placičkách.:-(
Ode mně ale + máš ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí maso s květákem květák s masem zapečený květák kuře květák zapékaný květák s masem kuřecí s květákem kuře s květákem květák kuře zapečené kuřecí maso s květákem kvéták s kuřetem kuře a květák květák na mozek zapečené kuřecí s květákem zapečený květák s brambory a kuřecím masem zapeceny kvetak s veprovym masem zapečený květák s brambory a kuřecím masem květákový mozeček s kuřecim masem květákové rizoto s kuřecím masem zapečený květák recepty kure kvetak recept

Suroviny: květák, maso kuřecí, sůl, koření, směs zeleninová, máslo

TopRecepty.cz

Zapečený květák s kuřecím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QnJl