Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hověží krk " COUNTRY "

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Colombo65 Colombo65

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny

Porce: 4-6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 269 kJ /
2 932 kcal
Bílkoviny232,80 g
Tuky208,38 g
Vláknina12,24 g
Cholesterol 709 mg
Sodík 677 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy27,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hovězí maso svážeme tak, aby vznikl váleček a potřeme směsí oliv. oleje a koření COUNTRY. Krok 2: Dáme odležet do lednice nejlépe do druhého dne. Krok 3: Namočený římský hrnec naplníme směsí piva, cibule, rajčat, a vložíme naložené maso. Krok 4: Pečeme v římském hrnci velmi pomalu cca 2 hodiny. Krok 5: Maso po upečení zbavíme převazu a nakrájíme na plátky. Krok 6: Výpek propasírujeme a přidáme dvě nakrájené kyselé okurky na jemno a 1 na jemno nakrájené uvařené vejce. Krok 7: Vzniklou omáčku dohustíme dle potřeby instantní jíškou. Příloha rýře.

Zveřejněno 18. 10. 2009

Poznámka autora Colombo65

Koření COUNTRY zakoupeno v malo-velko obchodě JIP.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hověží krk " COUNTRY "

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lxY6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hověží krk " COUNTRY "

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lxY6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Otto, dobrý recept, hovězí krk je skvělý:yes::-p, šťavnaté jemné masíčko, mňam. Já k dušení používám kližku;-), chutná mi víc než krk. Posílám devátý bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

Hovězí krk, běžně prodává Globus a je to :-*nejlepší omáčkové hovězí maso.

Vypadá to báječně:yes::yes:8.

Otto to vypadá bezva. Je to určitě jedlý. +bodík

Ottíku, paráda a ta barvička a fotky, jen se to na nás směje. Myslím, že by to šlo i z jiné části masa, když se krk zrovna nedobře shání. Každopádně ti dávám boda:yes:

Omáčka je vyloženě lákavá. Country koření jsem určitě viděla v běžném obchodě, musím mrknout v těch 3, kam chodím nejvíc - Albert, Kaufland, Interspar ;-):yes::yes:

No a já ani nevím, že se něco jako hovězí krk prodává...:-8
Recept vypadá moc hezky, fotografie také, takže bod i ode mě. ;-)

Otto - ty vaříš taková ta klasická omáčková "hospodská" jídla, za které by mi manžel utrhal nadšením ruce, ale já je nějak neumím. Musím se u tebe inspirovat a něco doma spáchat. Ď. za recept ;-) :yes::yes:

Colombo:-)to je :yes:."Římana" bych měla,koření snad seženu,teď ještě dohnat takhle krásný kus masa a jdu na to;-).Posílám za tvé chuťové lákadlo boďku a ukládám:-).Máš krásné fotečky;-).

Tématické fráze:
hovězí krk, hovězí krk recepty, hovězi krk recept, recepty hovězí krk, recepty z hovězího krku, hovězí krk podplečí, recept na hovězí krk, recept hovězí krk, hovězí podplečí, recepty na hovězí krk, hovězí krk podplečí recepty, co uvarit z hoveziho krku, recepty hovězí maso z krku, hovězí krk podplečí recept, hovězí podplečí recepty, hovězí maso z krku, hovězí pečeně z krku, recept z hovězího krku, hovězí maso krk recepty, hovězí maso krk

Suroviny:
krk hovězí, koření country, pivo světlé, rajče, cibule, okurky sterilované, vejce, sůl, pepř, jíška světlá instantní

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu