Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažené kuře po Toskánsku

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 10. 2009 09:32

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 281 kJ / 784 kcal
Bílkoviny46,22 g
Tuky32,24 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 399 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy75,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ja jsem na zaver kure jiz nesolila. Nechala jsem ho nalezene trochu dele nez pul hodiny a sul do kure pronikla a navic i testicko je jiz slane. Je ale pravda, ze my doma moc nesolime.

Obalovani v testicku je v Toskansku dost rozsirene. Moc dobry je i smazeny kralik, ci smazena zelenina. Ve Florencii rikaji, ze smazena je dobra i podrazka od bot. A neco na tom asi bude.

Recept mam z knihy Hostince Florencie a Chiantske oblasti

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bara.it bara.it

19. 10. 2009 20:14

Diky vsem za komentare a bodiky.:-K

Jenda1 Jenda1

19. 10. 2009 18:18

Barčo, za voňavý recept posílám osmý bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

bara.it bara.it

19. 10. 2009 14:58

Rebeko urcite jo.:-K Jen pozor, aby testicko nebylo moc ridke, to by mohlo ve fritaku delat neplechu.:-)

rebeka rebeka

19. 10. 2009 14:57

šlo by to smažit ve friťáku:-?

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 10. 2009 13:35

Teda Barunko, ty ses tak krásně rozjela! Máš to fakt hezké a já bych si hned vzala, kdyby to šlo:-(;-):yes:

bara.it bara.it

19. 10. 2009 10:28

Mirco ja jsem pouzila 2 vetvicky asi 15 cm jak rikas ty koncove a nasekala jsem jen ty zelene jehlicky:-K

pipre pipre

19. 10. 2009 10:19

Rozmarýn mám, kuře v těstíčku dělávám také, takže určitě vyzkouším a za nápad dávám bodík:yes:6.

mirca75 mirca75

19. 10. 2009 10:12

Báro:-)smažení v těstíčku mám moc ráda a tak brzy vyzkouším i tvou verzi:-p.Jen jestli smím-nejsou 2 větvičky rozmarýnu na kuře hodně?Pěstuji si ho doma na zahradě a tak vím jakou sílu dokáže při tepelné úpravě vyvinout;-).Ale ona asi není větvička jako větvička,viď;-):-D.Ty asi myslíš jen ty koncové špičky,kdežto já o trošku delší;-).Báro:-)smím si jeden kousek vzít?Víš,jen tak na chuť:-p:-8.Posílám boďku a receptík brzy zrealizuji:-).

Bibinka Bibinka

19. 10. 2009 10:05

Báro, senzační, ale počkám, až mi povyroste rozmarýn-už se chytil,já si ho přivezla z Řecka a ten má teda grády panečku:-!Dávám ti boda už teď, chuť si dovedu lehce představit.:yes:

spagetka spagetka

19. 10. 2009 10:00

no to je super!!!:-p:yes:

maris maris

19. 10. 2009 09:55

baro, moc hezký recept:yes:, zase trochu jiná, zajímavá úprava. Máš to i moc hezky nafocené, dávám si do oblíbených a Tobě bodík :yes::-))

bara.it bara.it

19. 10. 2009 09:52

I zelenina se tak da pripravovat, ja jen do ni nedavam rozmaryn, aby neprehlusil chut nejakych moc nevyraznych druhu a pridavam trochu bublinkove vody. Nedavno jsem smazila cukety v testicku uplne bez vajec (teda jen mouka a bublinkova voda) a musim rict, ze to fakt nemelo chybu - byly hodne jemne a delikatni.:-K
Na minestrone recept klidne pridej, ja kdyz delam minestrone tak do nej "nahazim" vsechnu zeleninu, kterou doma najdu a nebo koupim zeleninu jiz zmrazenou a pripravenou. Takze vlastne zadny specialni recept nemam.:-)

Eliza Eliza

19. 10. 2009 09:36

Jejda, to je hezké :-p. Mám ráda takové jednoduché a přitom výborné recepty. Myslím, že podobným způsobem jsem viděla Jamieho Olivera připravovat zeleninu.
Báro, chtěla jsem přidat recept na minestrone, ale raději počkám, jestli nevložíš originál, to bych se pak ráda inspirovala...:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smazene kure kuře ve fritáku kuřecí maso po toskánsku kuře smažené smazeny kure kuřecí po toskánsku kuřecí prsa po toskánsku maso po toskánsku smažené kuře v těstíčku po toskánsku jak připravit kuře smažený králík testicko bez vajec recept smažené kuře toskánské maso kuře po tokánsku celé smažené kuře králík po toskáňsku smaženy drubez smažené kuře se zeleninou

Suroviny: kuře, vejce, mouka hladká, rozmarýn, sůl, pepř, chilli paprika čerstvá

TopRecepty.cz

Smažené kuře po Toskánsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nx5l