Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česneková pečeně v mléce

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 11. 2009 14:14

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 662 kJ / 875 kcal
Bílkoviny141,60 g
Tuky23,12 g
Vláknina11,20 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 292 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy24,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

S tímto (původně francouzským) způsobem pečení jsem se poprvé setkala na www.Labužník.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

20. 3. 2023 13:57

Vytahuji recept na světlo, protože za to stojí. Já dávám ještě šalvěj a citronovou kůru. Z plecka a velmi pomalé pečení na 150 °C. Kdo nezná, doporučuji vyzkoušet. Jako příloha za mne bramborová kaše.
:-K
Už mi to tu voní.

mirca75 mirca75

2. 11. 2009 13:26

Elizo:-)pečení v mléce znám(myslím,že už jsme to probírali u Tejaji:-)) a tudíž ti náleží boďka-máš opět krásné fotky;-).

dzungila

2. 11. 2009 01:11

Ani já nemám zkušenosti s pečením v mléku, ale moc se mi tvůj recept líbí.:-p Bodík!:yes:

pipre pipre

1. 11. 2009 20:42

:-p:yes::yes::yes:+10

spagetka spagetka

1. 11. 2009 20:34

sara (neregistrovaný/á) - s tím hnusem do kuchyně nechoď, nikdo tě nenutí ke zkoušení!!!

knedlicek

1. 11. 2009 19:37

:-p:yes:

Patricie

1. 11. 2009 19:30

Uloženo k vyzkoušení. Hezké a zelenina jako příloha je fajn. +:yes::-D

spagetka spagetka

1. 11. 2009 19:20

Prý bude zeleninka a kuskus... pravila hlava rodiny ;-);-):yes:

shineon

1. 11. 2009 19:15

já bych to viděla jako přílohu na těstoviny nebo gnochi:-p

Eliza Eliza

1. 11. 2009 18:46

Jani, my jsme k tomu měli jen tu zeleninu (dušenou na másle s česnekem), ale knedlík je správná volba :yes::-p. Píšu to dole v komentáři...

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 11. 2009 18:43

Elizo, tak to mne dostalo!:-O O něčem takovém jsem nikdy neslyšela a vypadá to výborně! Nepíšeš tady, jakou přílohu jste k tomu měli, ale nejlépe asi knedlík, že? PLUS!!:yes:

spagetka spagetka

1. 11. 2009 18:33

Znám bez mléka, ale úplně vidím a cítím...:-*:-*:-*:-p:-p:yes:a co nejdřív bude :-D:yes:

Iriska Iriska

1. 11. 2009 18:26

Elizo děkuji :-K

Eliza Eliza

1. 11. 2009 18:15

Irisko, je nutné to hlídat - myslím při tom prvním uvedení k varu. Právě proto probíhá na sporáku a do trouby se dává až posléze. V troubě je už klidné a v pohodě, i když zabublá si...;-) Ale vyšší okraj je důležitý, proto se nedělá v pekáčku (jedině s vyšším okrajem), ale raději v kastrůlku.

Iriska Iriska

1. 11. 2009 17:45

Tak to je hodně zajímavý recept. Eliz a nemá mléko tendenci utéct z hrnce? Ale ukládám, určitě vyzkouším a posílám bodíka:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová pečeně v mléce pečeně v mléce vepřová pečeně na mléce veprova pecene s mlekem vepřova pečeně v mléku hovězí pečené v mléce vepřová pečeně na mléku opékané gnochi maso pečené s mlékem pečené maso v mléce vepřové na mléce s česnekem pečeně v mléku vepřová pečeně v mléce a česneku pečená krkovička labužník pečeně na mléku vepřová pečeně s muškátovým oříškem vepřové pečené v mléce recept opékané gnochi vepřové v mléce maso pečené v mléce

Suroviny: pečeně vepřová, česnek, mléko, ořech muškátový, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Česneková pečeně v mléce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VAv5