Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 789 kJ / 427 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,28 g |
| Tuky | 28,95 g |
| Vláknina | 12,32 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 272 mg |
| Sůl | 0,66 g |
| Sacharidy | 24,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
ROŠTĚNÁ NA ŽAMPIONECH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2x1W
Moje poznámka
ROŠTĚNÁ NA ŽAMPIONECH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2x1W
Nejnovější recepty
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 18 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 23 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno 12. 12. 2025 07:01:02
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moje domácí tlačenka
bartonik před 7 minutami
Piškotový korpus
Michal19 před 1 hodinou
Masová paštika
Nanina před 2 hodinami
Vosí hnízda
kolarz90 před 11 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 11 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 13 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 13 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 14 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 15 hodinami
Tématické fráze:
hovězí roštěná na žampionech,
roštěnky na žampionech,
pravá roštěná,
příprava žampionů,
roštěná v pomalém hrnci,
pravá roštěná recept,
hovězí roštěná se žampiony,
hovězí na žampionech,
příprava roštěné,
na zampionech,
zampiony priprava,
hovězí roštěnky na žampionech,
rostenka na zampionech,
vepřova roštěna na žampionech,
vepřové roštenky na žampionech,
roštěnky se zampiony,
recepty roštěná,
něco na žampionech,
hovězí roštěná žampiony,
hovězí na žampionech v pomalém hrnci
Suroviny:
roštěná hovězí,
žampióny,
cibule,
smetana,
bujón hovězí,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
sádlo
Komentáře (22)
je vidět,že tě PH opravdu zaujal a to je dobře,jen tak dál.
Cibuľu preto osmažím zvlášť na panvici a dávam do PH. Ona aj po uvarení v PH ostáva nerozvarená, chrumkavá a ja to nemám rada. Preto ju nepridávam hneď na začiatku varenia do PH s ostatnými surovinami.