Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 104 kJ / 25 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 0,12 g |
Vláknina | 1,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát ze zelených fazolek s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x5B
Moje poznámka
Salát ze zelených fazolek s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x5B
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 13 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 14 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 6 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 9 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 10 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 11 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 12 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 13 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 13 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 15 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 15 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 16 hodinami
Tématické fráze:
zelené fazolky recept,
fazolky salát,
recepty z fazolek,
zelené fazolky pěstování,
zelene fazolky zavařovani,
uprava fazolek,
zelené fazolky,
pěstování fazolek,
jak naložit zelené fazolky,
červené zelí recept,
zelené fazolky úprava,
uprava krenu,
cervené zelí dušené recept,
sterilované fazolky,
zelené fazolky naložit,
fazolky pěstování,
sterilované zelené fazolky,
salát fazolky,
úprava červeného zelí,
salát se zelenými fazolkami
Suroviny:
fazolky sterilované,
křen strouhaný,
sůl,
šťáva citronová,
petrželka zelená,
olej,
cukr
Komentáře (2)