Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 366 kJ / 1 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 173,25 g |
| Tuky | 34,50 g |
| Vláknina | 39,00 g |
| Cholesterol | 488 mg |
| Sodík | 615 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 110,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelí "Chameleon"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWDK
Moje poznámka
Zelí "Chameleon"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWDK
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 22 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 3 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 3 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 4 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 5 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 6 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 6 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 7 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 7 hodinami
Tématické fráze:
dort chameleon,
voda na dolití zelí,
vaříme zelí,
drásov zelí,
zelí drásov,
dolití vody do zelí,
zelí tvarožná,
tvarožná zelí,
zelí v oleji,
tvarožná zelí,
vařímeze zwlí,
polévky hlavové zelí,
recepty-dušené hlavové zeli,
zelí s olejem,
vaříme z plecka,
vaříme ze syrového zelí,
hlavové dušené zelí,
dolití kysaného zelí,
priprava hlavove zelím,
zelí hlavové recept
Suroviny:
plecko,
protlak rajčatový,
zelí bílé hlávkové,
vegeta,
bujón hovězí,
cibule,
olej,
sůl,
brambory,
cukr,
podravka,
mouka hladká,
voda
Komentáře (9)
Ještě lepší je ten levitující chleba