Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 249 kJ / 776 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,80 g |
Tuky | 19,26 g |
Vláknina | 1,35 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 327 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 7,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maďarský vepřový pepřový tokáň
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8gk
Moje poznámka
Maďarský vepřový pepřový tokáň
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8gk
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 1 hodinou
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 4 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 4 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 3 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 4 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 5 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 5 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 6 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 6 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 7 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 8 hodinami
Tématické fráze:
tokáň z vepřového masa,
madarské recepty,
pivovarnický tarhoň recept,
peprovy gulas,
maďarský vepřový plátek,
recept na madarski guláš,
tokáň z vepřového,
madarsky tokan-recept,
madarske veprove,
tokan omáčka,
maďarsky přes,
ma´darský guláš,
tokan z vepřového masa,
top recepty maďarsko,
klobasa csikos,
vepřové maso tokan,
recept na pivovarský tokáň,
tokan s veproveho,
maďarský recept,
madarskytokan
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř,
olej,
protlak rajčatový,
víno bílé suché,
voda
Komentáře (28)
Každopádne ma to celé teší, určite, keby nebolo Mirky, toľko poklôn a chvál sa mojim receptom nedostane...
Bibi, tá mokka lyžička je taká pidi, že až...
Často jedlo vyznie harmonickejšie, keď je menej surovín, korenín... a v tomto prípade sa v plnej miere uplatní ten samotný pepř.
Všetkým ďakujem za záujem!