Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 249 kJ / 776 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,80 g |
| Tuky | 19,26 g |
| Vláknina | 1,35 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 327 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 7,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mäso nakrájame na rezance, premiešame s korením - nešetríme, pokvapkáme olejom, dáme odležať do chladničky, najmenej 2 hodiny.
Krok 2: Potom hodíme na olej, opekáme, osolíme, zalejeme vínom, pridáme paradajkový pretlak, podľa potreby vodu. Vody vždy iba po troche - aby sa jedlo nepripálilo. Varíme do zhustnutia.
Krok 3: Podávame s ryžou, uvarenými širokými rezancami a pod.
Zveřejněno 9. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maďarský vepřový pepřový tokáň
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8gk
Moje poznámka
Maďarský vepřový pepřový tokáň
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8gk
Nejnovější recepty
Medové dortíčky
Přidáno před 1 hodinou
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 3 hodinami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 10 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makové koláčky s povidly - cukroví
Evellinka před 32 minutami
Výborné šlehačkové cukroví
Moni1703 před 46 minutami
Sekaná "svíčková"
iveta.kroul před 1 hodinou
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 3 hodinami
Bílá krémová česnečka
Sahula před 3 hodinami
Dušené hlávkové zelí
Jenn17 před 4 hodinami
Vaječný likér 8x jinak
Gablik před 4 hodinami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Saphena před 4 hodinami
Bramborový salát a kuřecí řízek
Bretik před 7 hodinami
Tématické fráze:
tokáň z vepřového masa,
madarské recepty,
pivovarnický tarhoň recept,
peprovy gulas,
maďarský vepřový plátek,
recept na madarski guláš,
tokáň z vepřového,
madarsky tokan-recept,
madarske veprove,
tokan omáčka,
maďarsky přes,
ma´darský guláš,
tokan z vepřového masa,
top recepty maďarsko,
klobasa csikos,
vepřové maso tokan,
recept na pivovarský tokáň,
tokan s veproveho,
maďarský recept,
madarskytokan
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř,
olej,
protlak rajčatový,
víno bílé suché,
voda
Komentáře (27)
Každopádne ma to celé teší, určite, keby nebolo Mirky, toľko poklôn a chvál sa mojim receptom nedostane...
Bibi, tá mokka lyžička je taká pidi, že až...
Často jedlo vyznie harmonickejšie, keď je menej surovín, korenín... a v tomto prípade sa v plnej miere uplatní ten samotný pepř.
Všetkým ďakujem za záujem!