Suroviny
Porce: na plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 795 kJ / 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 213,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Piškotový ovocný dortík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZj5
Moje poznámka
Piškotový ovocný dortík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZj5
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 5 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 6 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 6 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 6 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 10 minutami
Vepřové na houbách
Radka61 před 20 minutami
Dýňové muffiny
Slivci před 2 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 3 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 4 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 5 hodinami
Kuřecí prsíčka s kokosovým mlékem a kari (Kuřecí na kari)
TommyKoci před 5 hodinami
Tématické fráze:
piškotový dort s ovocem a želatinou,
piškotový dort recept,
piškotový dort se želatinou,
piškotový dort s ovocem,
piškotové dortíčky,
piškotový dort s želatinou,
ovocný dortik,
piškot s ovocem a želatinou,
piskotovy dortik s ovocem,
jablečný piškotový dort,
ovocné dortíčky,
piškotový dort za studena,
piškotoví dort,
ovocny kolac se zelatinou,
ovocné dorty se želatinou,
piškotové dorty s ovocem,
piškotové moučníky,
ovocné dorty za studena,
ovocné piškotové,
ovocné dorty z piškotového těsta
Suroviny:
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
krém dr.oetker,
jahody,
želatina
Komentáře (11)