Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pojednání o BORŠČI
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJDX
Moje poznámka
Pojednání o BORŠČI
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJDX
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 7 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 10 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 15 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Verosa před 4 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 4 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 6 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 6 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 7 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 8 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 8 hodinami
Tématické fráze:
boršč,
ukrajinský boršč s červenou řepou,
příloha k boršči,
polská okurková polévka,
kvas z červené řepy,
recept na písecký dort,
mail vitya.in loc:cz,
ukrajinský kvas,
boršč za studena,
boršč polivka,
polsky boršč s červenou řepou,
polsky barszcz z uzeneho masa,
řepný kvas,
mražený boršč,
co k boršči,
boršč wikipedie,
písecký dort variace,
boršč recept,
boršč vepřové plecko,
polský barszcz recept
Suroviny:
bobkový list,
brambory,
celer,
cibule,
citron,
cuketa,
cukr,
řepa červená,
fazole červené,
zelí červené,
česnek,
mouka hladká,
zelí hlávkové,
kližka hovězí,
přední hovězí,
koření hřebíček,
chilli,
jalovec,
kečup ostrý,
kedlubna,
klobása,
kmín celý,
kopr,
maso krůtí,
salám kuřecí,
zelí kysané,
kyška,
maggi,
máslo,
salám měkký,
mléko,
maso mleté,
kost hovězí morková,
směs zeleninová mražená,
mrkev,
celer,
koření nové koření,
ocet,
pepř,
petržel,
nať petrželová,
rajče,
protlak rajčatový,
okurka salátová,
paprika sušená sladká,
slanina,
lečo,
sůl,
špek,
prsa krůtí,
bok uzený,
vejce,
plec vepřová,
žebra vepřová,
vývar masový,
smetana zakysaná,
paprika čerstvá zelená,
fazolky zelené,
Komentáře (13)
posílám bodík a fotík
Základem je nějaké zelí a řepa. To je tak všechno, co můžete definovat. A to že je to polévka. Ani to co má být čerstvé, kysané a nebo nakládané nesjednotíte...