Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pojednání o BORŠČI
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJDX
Moje poznámka
Pojednání o BORŠČI
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJDX
Nejnovější recepty
Makovec s hruškami
Přidáno před 4 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 19 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 2 minutami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 16 minutami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 1 hodinou
Terezčiny ořechové muffinky
Drauska před 1 hodinou
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Vendy007 před 1 hodinou
Milčiny macešky
Lenka95 před 2 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Aleister před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Sahula před 2 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
MilVil před 2 hodinami
Café latte
nadihacek před 3 hodinami
Tématické fráze:
boršč,
ukrajinský boršč s červenou řepou,
příloha k boršči,
polská okurková polévka,
kvas z červené řepy,
recept na písecký dort,
mail vitya.in loc:cz,
ukrajinský kvas,
boršč za studena,
boršč polivka,
polsky boršč s červenou řepou,
polsky barszcz z uzeneho masa,
řepný kvas,
mražený boršč,
co k boršči,
boršč wikipedie,
písecký dort variace,
boršč recept,
boršč vepřové plecko,
polský barszcz recept
Suroviny:
bobkový list,
brambory,
celer,
cibule,
citron,
cuketa,
cukr,
řepa červená,
fazole červené,
zelí červené,
česnek,
mouka hladká,
zelí hlávkové,
kližka hovězí,
přední hovězí,
koření hřebíček,
chilli,
jalovec,
kečup ostrý,
kedlubna,
klobása,
kmín celý,
kopr,
maso krůtí,
salám kuřecí,
zelí kysané,
kyška,
maggi,
máslo,
salám měkký,
mléko,
maso mleté,
kost hovězí morková,
směs zeleninová mražená,
mrkev,
celer,
koření nové koření,
ocet,
pepř,
petržel,
nať petrželová,
rajče,
protlak rajčatový,
okurka salátová,
paprika sušená sladká,
slanina,
lečo,
sůl,
špek,
prsa krůtí,
bok uzený,
vejce,
plec vepřová,
žebra vepřová,
vývar masový,
smetana zakysaná,
paprika čerstvá zelená,
fazolky zelené,
Komentáře (13)
posílám bodík a fotík
Základem je nějaké zelí a řepa. To je tak všechno, co můžete definovat. A to že je to polévka. Ani to co má být čerstvé, kysané a nebo nakládané nesjednotíte...