Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Není vhodnější recept k podzimnímu večeru než pomalu pečené hovězí, koupající se v lahvi červeného vína s krásně oranžovou mrkví. Tradiční francouzský recept připravte k romantické večeři, váš protějšek si vás zamiluje na první ochutnání.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 779 kJ / 4 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 358,66 g |
Tuky | 234,07 g |
Vláknina | 20,55 g |
Cholesterol | 880 mg |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 11,60 g |
Sacharidy | 51,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYoE
Moje poznámka
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYoE
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makronky Danča
Malickakucharka před 26 minutami
Rebarborový koláč
JitkaJS před 1 hodinou
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 2 hodinami
Čočka na kyselo
el.mencl před 2 hodinami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 2 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 4 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 5 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 12 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 14 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 15 hodinami
Tématické fráze:
hovezi po burgundsku,
hovězí po burgundsku originální recept,
hovezi po burgundsku recept,
hovězí maso po burgundsku,
burgundská hovězí pečeně,
hovězí po burgundsku pohlreich,
maso po burgundsku,
burgundská pečeně,
hovězí po burgunsku,
recept hovezi po burgundsku,
burgundská hovězí pečeně recept,
hovezi pecene po burgundsku,
hovězí po burgunsku recept,
hovezí maso po burgunsku,
hovězí po burgundsku recepty,
recepty hovezi po burgundsku,
vepřové maso po burgundsku,
vepřové po burgundsku,
burgundské hovězí,
maso po burgunsku
Suroviny:
špička hovězí,
slanina,
víno červené,
vývar hovězí,
žampióny,
mrkev,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
cibule šalotka,
mouka hladká,
tymián čerstvý,
bobkový list,
máslo,
olej,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (48)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
ukazuje pouze titulní stránku časopisu Instinkt.
kasiopea:
Navařil fakt těch osm porcí, tak to budeme jíst jak dlouho...
překrásné dílo