Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Biftek z kapra

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

20. 2. 2010 18:00

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 868 kJ / 924 kcal
Bílkoviny4,20 g
Tuky100,80 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 84 mg
Sodík 1,92 g
Sůl4,80 g
Sacharidy0,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Všem kdo mají rádi kapří maso - mohu jen doporučit - je to neskutečná dobrota a super nápad jak "naformovat" kapří maso do tvaru bifteku. "Děkuji pane Petře Stupko a klobouk dolů". Místo sádla a oleje jsem použil mé oblíbené přepuštěné máslo - jinak je recept původní.

http://www.trebonskykapr.cz/biftek-z-kapra

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

evaburvalova

4. 12. 2012 19:54

Vynikajíci :yes::yes::yes: doporučuji

Daisy

25. 2. 2012 09:06

Tak to se mi moooc líbí, vyndala jsem z mrazáku filety kapříka a hledám co s ním. Tohle jednoznačně vyhrává, vypadá to jako mňamka :-p Napíšu jak to dopadlo, díky za inspiraci. Dávám bodík.
Tak doplňuji - bylo to vynikající, díky za inspiraci.:yes:

bystrouska

10. 9. 2011 17:42

Měli jsme to dnes k obědu. Bylo to moc dobré:yes:, ale neměla jsme to tak pěkné jako Colombo, tak jsem ani nepřidala fotku , abych mu nekazila recept.;-)

milovnice ryb

28. 9. 2010 18:21

já to tak dělám už léta a místo alobalu použiji špejli.Ještě to není špatné pro obměnu obalit v bylinném těstíčku.Prostě kapr 100x jinak:-p:-p:-p

pinon

11. 9. 2010 08:01

nema chybu luxusni papu:yes:

jahoda jahoda

18. 4. 2010 12:53

Tak jsem zkusila takto steak z lososa, přidala nějaké bylinky a dala do trouby grilovat. P.Stupka by asi ze mně radost neměl:-D, ale pro nás to byl sváteční nedělní oběd.:-p Dovolila jsem si přidat foto. Díky

jahoda jahoda

15. 4. 2010 07:20

Nádhera, zkusím to, snad to zvládnu:-S. Polovina rodiny kapra nejí, tak zkusím kapra i lososa... Paráda:yes::-)9

Simona Skolakova Simona Skolakova

22. 2. 2010 09:04

Dávám bodík,já ryby mám ráda a tohle je přímo lákavé,díky:yes:;-)

Jiri V. Jiri V.

22. 2. 2010 08:35

Bodík , co jiného jako rybář a milovník rybích jídel mohu dát ?
Snad , kdyby to šlo , ještě poklepat po rameni . Petrovi Stupkovi za recept a tobě , Otto , za odzkoušení .

Colombo65 Colombo65

21. 2. 2010 15:18

Super, jsem rád, ale děkovačka ta je pro p.Petra Stupku já se v tomto případě pouze výborně inspiroval a snad šířil i výbornou kuchařskou osvětu.;-);-);-)

pipre pipre

21. 2. 2010 13:32

Ottíku, dnes jsem jídlem podle tvého receptu parádně uhostila celou rodinku;-) Všem moc chutnalo!:yes: Přestože já kapra moc nemusím, takto upravený mi moc chutnal a budu opakovat častěji. Díky za tip:-K Dovolila jsem si přidat fotečku:-8

Colombo65 Colombo65

20. 2. 2010 23:32

Díky všem!;-);-);-)

Eliza Eliza

20. 2. 2010 23:28

No tak to bych si dala hned, ovšem kapra nemaje, nechám si prozatím zajít chuť... Ale jistě na recept dojde - pro jistotu ukládám, bod posílám předem a oceňuji překrásné fotky :yes:!

Jenda1 Jenda1

20. 2. 2010 22:24

Ottíku, excelentní recept umocněn skvělým fotem:yes::yes:.
:-!:-)):yes::yes::-K +5

pipre pipre

20. 2. 2010 19:24

Já mám půlku kapra dokonce v mražáku a tato úprava se mi jeví skvělá. Zkusím zítra :-):yes:+4.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapr recepty recepty z kapra steak z kapra stupka kuchař recepty na kapra kapří steak recept na kapra kuchař stupka kapr recept kapr podle stupky kapr 100x jinak filety z kapra jak vykostit kapra recepty kuchaře stupky kapr steak recepty kapr jinak kapří steaky stupkovi recepty rybi polevka podle stupky stupka vaření

Suroviny: kost, slanina uzená, sůl, kmín drcený, koření pepřové, ghee, alobal

TopRecepty.cz

Biftek z kapra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6W8V