Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 061 kJ / 2 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,89 g |
Tuky | 251,25 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 2,59 g |
Sodík | 2,77 g |
Sůl | 6,90 g |
Sacharidy | 30,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží játra Monte Negro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRYl
Moje poznámka
Drůbeží játra Monte Negro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRYl
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 12 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 15 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 15 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 15 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 19 minutami
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 49 minutami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 1 hodinou
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 14 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 14 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 15 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 15 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 16 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 16 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 17 hodinami
Tématické fráze:
pokrmy z drůbežích jater,
játra montenegro,
drůbeží játra recepty,
charakteristika pokrmu,
drůbeží játra na víně a slanině,
drůbeží játra na víně,
kuřecí játra montenegro,
charakteristika drubezich jater,
vepřové játra na slanině,
charakteristika chuti pokrmu z jater,
drůbeží játra na smetaně,
recept na drůbeží játra od maminy,
pokrmi z jater,
pokrmy z jater,
drůbeží játra na víně se slaninou,
pokrmy s drůbežích jater,
pokrmi z drůbežích játer,
pochotky z drůbežích jater,
pokrmy z drubezjch jater,
pokrmy z důbežích jater
Suroviny:
játra drůbeží,
víno červené,
slanina anglická,
cibule,
česnek,
olej,
bobkový list,
jalovec,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (5)