Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 677 kJ / 640 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,50 g |
Tuky | 4,90 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 121,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z králičích stehýnek s jáhlovou zavářkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2mX
Moje poznámka
Polévka z králičích stehýnek s jáhlovou zavářkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2mX
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka bez vajec
Vladour před 8 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 15 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 49 minutami
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 1 hodinou
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 17 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 18 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 21 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 21 hodinami
Tématické fráze:
rajská polévka se zavářkou,
recepty na úpravu špargla,
polevka z jahel,
zapečený špargl,
králičí stehna polévka,
polevka ze šparglu,
recept na úpravu šparglu,
jak se upravuje špargl recepty,
receptyspargla,
spargl recepty+polevka,
králičí polévka,
spargla, recept,
recepty:králičí polévky,
zelena špargľa recept,
úprava a recepty chřestu,
uprava chrestu,
zelená špargľa,
recepty na úpravu chřestu,
recept na ůpravu chřestu,
dusena spargla
Suroviny:
stehno králičí,
polévková zelenina,
jáhly,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
koriandr,
kmín celý,
bobkový list,
tymián,
libeček,
voda
Komentáře (8)