Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 465 kJ / 350 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,82 g |
Tuky | 1,22 g |
Vláknina | 19,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,02 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 48,83 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborami nebo chlebem.
Zveřejněno 8. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klobásy se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qQOD
Moje poznámka
Klobásy se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qQOD
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 21 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 8 hodinami
Kure pecene
raelggg před 9 hodinami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 10 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 10 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 11 hodinami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 12 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 14 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 16 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 16 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
klobása se zelím,
klobásy se zelím,
klobasy,
bavorská klobása se zelím,
klobasky se zelim,
klobása v zelí,
bavorske klobasy se zelim,
klobasy na zeli,
norimberská klobása recept,
recept na klobásy,
klobasa ze zelím,
klobásy v zelí,
klobása na zelí,
naložené klobásy,
klobásy recepty,
norimberská klobása,
bavorská klobása v zelí,
klobása se zelím recept,
bílá klobása se zelím,
klobásy zeli
Suroviny:
klobása,
zelí kysané,
cibule,
česnek,
pivo černé,
kmín celý,
sůl,
sádlo
Komentáře (13)