Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 367 kJ / 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 84,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 6,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y72O
Moje poznámka
Králičí paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y72O
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 55 minutami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 3 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 4 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 3 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 3 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 4 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 5 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 6 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 6 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 7 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 7 hodinami
Tématické fráze:
paprikáš z králika,
králičí perkelt,
paprikáč z králíka,
králík recepty,
paprikač,
perkelt z králika,
paprikac s kralika,
kralici perkelt recept,
paprikáš,
králičí na paprice,
paprikas s kralika,
králík na paprikové smetaně,
paprikáš na králíka,
paprikáš zkrálíka,
králičí stehna recepty,
králík na paprice,
vykostěný králík recept jinak,
kuřeci paprikač,
top recepty kralik na paprice,
králík jako paprikáč
Suroviny:
slanina,
cibule,
paprika sušená sladká,
feferonka,
hřbet králičí,
česnek,
sůl,
smetana,
mouka hladká
Komentáře (8)