Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 367 kJ / 805 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,48 g |
| Tuky | 84,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 6,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y72O
Moje poznámka
Králičí paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y72O
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 8 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 8 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 8 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 8 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 9 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 10 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 10 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 11 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 11 hodinami
Tématické fráze:
paprikáš z králika,
králičí perkelt,
paprikáč z králíka,
králík recepty,
paprikač,
perkelt z králika,
paprikac s kralika,
kralici perkelt recept,
paprikáš,
králičí na paprice,
paprikas s kralika,
králík na paprikové smetaně,
paprikáš na králíka,
paprikáš zkrálíka,
králičí stehna recepty,
králík na paprice,
vykostěný králík recept jinak,
kuřeci paprikač,
top recepty kralik na paprice,
králík jako paprikáč
Suroviny:
slanina,
cibule,
paprika sušená sladká,
feferonka,
hřbet králičí,
česnek,
sůl,
smetana,
mouka hladká
Komentáře (8)