Postup přípravy
Krok 1: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, z jedné strany restujeme a než otočíme na druhou stranu, tak každou kotletu zvlášť posypeme 1 lžičkou smíchané pálivé a sladké papriky.
Krok 2: Otočíme, restujeme druhou stranu, po dvou až třech minutách zalijeme šálkem vody, přiklopíme a necháme vydusit. Je-li maso měkké, voda vydušená, zbyde-li jen olej se sosem, tak je hotovo.
Krok 3: V půli času, asi po 15 minutách, můžeme obrátit. Příloha : opečené brambory, hranolky, americké brambory, můžeme vylepšit tatarkou, event.oblohou zeleninovou.
Zveřejněno 24. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čertovské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0lW
Moje poznámka
Čertovské kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0lW
Nejnovější recepty
Rohlíky na vlašák
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 18 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový perník
brtna před 25 minutami
Obrácený jablečný koláč - Tarte Tatin
Zlatka75 před 1 hodinou
Vepřová krkovice s bylinkami
Hedvika04 před 1 hodinou
Bavorské vdolečky
Dieta před 1 hodinou
Marinovaný zelný salát
Radovan123 před 3 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
ZboSy před 4 hodinami
Cikánská hovězí pečeně
ZboSy před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jaeh1936 před 5 hodinami
Smažená rýže
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
kotlety na přírodní způsob,
certovske brambory,
kotleta s hranolkami,
kotlety s hranolkama,
čertovský makový dort,
kotlety se sosem,
kotleta s hranolkama,
čertovská omáčka recept,
čertovské maso,
kotlety,
kotleta recept,
vepřové kotlety se sosem,
kotleta se sosem,
kotleta s hranolky,
kotlety recept,
veprova kotleta se sosem,
kotlety s hranolkami,
čertovská omačka,
kotleta,
pálivé kotlety
Suroviny:
kotleta vepřová,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
voda,
rajče,
salát ledový,
paprika,
tatarská omáčka
Komentáře (9)
Jen jsem množství vody rozdělila, podlévala jsem průběžně a dělala kratší dobu, řekla bych tak 20 minut celkem - a maso bylo báječné.
Posílám ti nějaké obrázky a bodík, samozřejmě.