Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Studený boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQog
Moje poznámka
Studený boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQog
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 15 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 17 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 18 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 4 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 5 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 8 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 10 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 10 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 11 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 11 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 11 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 12 hodinami
Tématické fráze:
litevský bošč,
vánoční studený polévka,
borsc s podmaslim,
polevka studeny borsc,
litevsky studeny bosc,
recept na bošč,
recept bosc,
kyska s červenou řepou,
falešný boršč, recepty s obrázky,
polevka bošč,
recept studený borč,
polévka z kyšky,
bošč polévka,
bošč polévka recept nejlepší,
celková doba na boršč,
studený bošč recept,
ukrajinský boršč za studena
Suroviny:
kyška,
okurka salátová,
salám měkký,
mrkev,
cibule,
řepa červená,
brambory,
vejce,
voda,
pepř,
sůl
Komentáře (5)
Posílám obrázky a doporučuji jako lehkou letní večeři.