Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Omáčka s hovězím masem, špekem a cibulkou

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

misza misza

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 365 kJ /
1 760 kcal
Bílkoviny118,63 g
Tuky137,47 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 340 mg
Sodík 2,82 g
Sůl6,95 g
Sacharidy10,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme na jemno a dáme s trochou oleje do tlakového hrnce. Na to poklademe maso nakrájené na kostky, špek pokrájený na drobno a žampióny. Krátce orestujeme a podlijeme vodou. Krok 2: Přidáme masox, libeček, jarní cibulku, pórek, nové koření, pepř, kmín a hořčici. Promícháme a uzavřeme tlakový hrnec. Od zasyčení vaříme 10 minut a vypneme. Krok 3: Necháme dalších 10 minut dojít a tlakový hrnec otevřeme. Vlijeme zákletku a ještě dalších 15 minut povaříme.

Zveřejněno 27. 6. 2010

Poznámka autorky misza

Podáváme s bramborovou kaší a sypeme jarní cibulkou a pórkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Omáčka s hovězím masem, špekem a cibulkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z74r

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Omáčka s hovězím masem, špekem a cibulkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z74r

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
játrová omáčka s hovězím masem, zákletka, omačky k hovězimu masu, hovězí na špeku, hovězí maso recepty, omáčka k hovězímu masu, omáčky z hovězího masa, játrová omáčka s masem, omacka s jarni cibulkou, co se špekem, maso s cibulkou a omackou, játrová omáčka se spekem, omáčka z hovězího masa, omacky k hovzimu masu, jak s hovezim na cibuli, hovězí na jarní cibulce, zákletka recepty, omáčky z hořčice k hovězímu, hovězí špek, recepty na omáčky s hovězím masem

Suroviny:
maso hovězí, špek, cibule, cibulka jarní, pórek, žampióny, koření nové koření, kmín celý, pepř, libeček, masox, hořčice, mouka, voda

Přidat fotografie receptu