Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 267 kJ / 3 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 287,34 g |
Tuky | 20,20 g |
Vláknina | 17,90 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 638 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 421,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí risotto z české kantýny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0m4
Moje poznámka
Kuřecí risotto z české kantýny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0m4
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 14 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 15 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 15 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnové zelí
Merylas před 22 minutami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 1 hodinou
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 16 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 17 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 19 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 20 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 20 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 21 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 21 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 21 hodinami
Tématické fráze:
risoto ital v kuchyni,
české rizoto,
risotto,
risotto recept,
italske risotto,
mokré rizoto,
ceske rizoto recept,
kureci rizoto,
rizoto ceske,
kureci rizotto,
italske kureci rizoto,
risotto s kurecim masem,
rissoto s kurecim masem,
kurici risotto recepty,
rysoto,
rizoto,české,
recepty na rizoto,
rissoto recept,
kuřecí rizo,
recept rissoto s kurecim
Suroviny:
rýže arborio,
prsa kuřecí,
vývar,
cibule,
víno,
olej olivový,
máslo,
parmazán,
pepř černý,
sůl,
petrželka,
koření houbová variace
Komentáře (31)
A ten nový název se mně, rejpalovi, moc líbí. Znal jsem dost kantýn i závodních jídelen, a konečně ať se bývalí socialističtí vojáci vysloví o kvalitě jídla na vojně. Já nikdy špatné nepotkal. To že mi někdy něco nechutnalo, no co, chutnalo to jiným, je to teda chyba moje. Srdečně zdravím.
A budu mít radost, když recept někdo realizuje, jako ostatně vždy.
Jinak se mi líbí názor Majky/nereg/,takhle se na Topky dívám i já.
Mám takový pocit, že se tu snaží někdo někoho vyprovokovat. A čeká, kdo se toho chytne