Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 612 kJ / 2 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,58 g |
Tuky | 230,98 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 3,32 g |
Sůl | 8,30 g |
Sacharidy | 15,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštička s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZxR
Moje poznámka
Paštička s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZxR
Nejnovější recepty
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 10 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 11 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 12 hodinami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 13 hodinami
Brokolicovo-mrkvová pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Paštičky s lososovou pomazánkou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
Kajkajak před 2 hodinami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 9 hodinami
Cuketová buchta
Janet.P před 9 hodinami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 10 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 11 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 12 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 13 hodinami
Likér z aronie
jana.kulkova před 15 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 17 hodinami
Tématické fráze:
paštičky z listového těsta,
houbové recepty,
houby recepty,
jan krajč snadná jídla,
jan krajč,
listové paštičky,
recepty s houbami,
náplň do paštiček z listového těsta,
náplně do paštiček z listového těsta,
anglicke pasticky,
easyfood,
jan krajč recepty,
paštičky z listového,
pastička z listového těsta,
paštička,
houby v receptech,
recept houby,
recepty na houby,
recepty houby,
náplně do paštiček recepty
Suroviny:
těsto listové,
houby,
slanina anglická,
máslo,
olej olivový,
smetana 40%,
žloutek,
nať petrželová,
tymián,
sůl,
pepř bílý mletý
Komentáře (19)
Jan Krajč
www.easyfood.cz
Pro neregistrovanou Magdu: Děkuji Aničce Kocíkové a já bych chtěl ještě upřesnit, že záleží na ostrosti nože a zručnosti kuchaře.
Podle mne jsou to houby nakrájené na velmi tence,prostě tloušťka papíru
Pěkně vymazlené