Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 152 kJ / 1 709 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,87 g |
Tuky | 18,02 g |
Vláknina | 20,48 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 3,30 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 328,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klobásový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WqKv
Moje poznámka
Klobásový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WqKv
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 8 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 12 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 16 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 5 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 6 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 7 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 7 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 8 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 9 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 9 hodinami
Tématické fráze:
domácí pekárna recepty,
chleba z domácí pekárny recepty,
nejlepsi chleba,
klobásový chléb v domácí pekárně,
klobáskový chléb,
klobaskovy chleba v pekarně,
chleba recept,
domácí chleba pekárna recept,
chléb domácí,
recepty z domácí pekárny,
recept na domácí chleba,
recept na chleb,
domaci saláma,
klobasa chleba recept,
lovecka salama,
plneny chleba domácí pekárny recepty,
klobáskový domácí chléb,
plneny klobaskovy chleba,
klobáskovy chléb z domácí pekárny,
dort klobáskový
Suroviny:
voda,
med,
olej,
sůl,
syrovátka sušená,
mouka grahamová,
mouka žitná,
mouka hladká,
kmín celý,
droždí,
klobása
Komentáře (7)
Je to krásny recept! +