Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 152 kJ / 1 709 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,87 g |
| Tuky | 18,02 g |
| Vláknina | 20,48 g |
| Cholesterol | 1 mg |
| Sodík | 3,30 g |
| Sůl | 8,20 g |
| Sacharidy | 328,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klobásový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WqKv
Moje poznámka
Klobásový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WqKv
Nejnovější recepty
Strakatý řez s jablky
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nudle s krůtím masem a paprikami
Přidáno před 6 hodinami
Rohlíky na vlašák
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička pečená po staročesku
Lida.Rose před 13 minutami
Krémová pórková polévka
minitka111 před 30 minutami
Sváteční polévka s pečeným česnekem
Lida.Rose před 1 hodinou
Majonézové kynuté buchty
Lendoulinecek před 1 hodinou
Chilli con carne (veganské)
BlankaBulkova před 1 hodinou
Vanilkové vafle
Merylas před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
EvaCh před 1 hodinou
Buchtičky s vanilkovým krémem
Blazenka před 2 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Simona1 před 2 hodinami
Tvarohová buchta s Margotkou
beruna1 před 2 hodinami
Tématické fráze:
domácí pekárna recepty,
chleba z domácí pekárny recepty,
nejlepsi chleba,
klobásový chléb v domácí pekárně,
klobáskový chléb,
klobaskovy chleba v pekarně,
chleba recept,
domácí chleba pekárna recept,
chléb domácí,
recepty z domácí pekárny,
recept na domácí chleba,
recept na chleb,
domaci saláma,
klobasa chleba recept,
lovecka salama,
plneny chleba domácí pekárny recepty,
klobáskový domácí chléb,
plneny klobaskovy chleba,
klobáskovy chléb z domácí pekárny,
dort klobáskový
Suroviny:
voda,
med,
olej,
sůl,
syrovátka sušená,
mouka grahamová,
mouka žitná,
mouka hladká,
kmín celý,
droždí,
klobása
Komentáře (7)
Je to krásny recept! +