Suroviny
Porce: 4 po 2 kusech masa
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 887 kJ / 1 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 183,77 g |
Tuky | 34,23 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 940 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 29,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paprikové roštěnky se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Wov
Moje poznámka
Paprikové roštěnky se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Wov
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 54 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s chilli
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
roštěnky,
recepty hovězí maso,
recepty se zázvorem,
hovězí maso recepty,
recepty hovězí,
recept se zázvorem,
co uvařit z hovězího předního,
vaření roštěnka,
roštěná z předního hovězího masa recept,
vytečná roštěnka,
vaření roštěnek,
co uvarit s hoveziho predniho,
výtečné kokosky recept,
co udělat s vodou a moukou,
vaření (roštěnky),
recepty z roštěnky nejlepší,
hovězí maso recept,
roštěnky na čerstvého zázvoru,
vaření : roštěnky,
paprikové recepty
Suroviny:
maso,
cibule,
paprika čerstvá bílá,
česnek,
protlak rajčatový,
zázvor sušený,
paprika sušená sladká,
sýr nastrouhaný,
sádlo,
mouka hladká,
pepř,
sůl
Komentáře (9)