Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 494 kJ / 1 552 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 232,59 g |
| Tuky | 42,84 g |
| Vláknina | 16,14 g |
| Cholesterol | 582 mg |
| Sodík | 1,16 g |
| Sůl | 2,60 g |
| Sacharidy | 54,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí roláda v omáčce s vůní rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2WZW
Moje poznámka
Hovězí roláda v omáčce s vůní rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2WZW
Nejnovější recepty
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 1 hodinou
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 13 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 14 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 6 minutami
Išlské dortíčky
dra.carol před 1 hodinou
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 1 hodinou
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 8 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 11 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 11 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 13 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 13 hodinami
Tématické fráze:
hovězí rolada recepty,
hovězí roláda,
hovězí na rozmarynu,
hovězí maso na rozmarýnu,
hovězí péro,
hovězí roláda apetit,
hovězí roláda recept,
hovězí maso recepty,
recept na hovězí roládu,
hovězí maso na roládu,
maso na hovězí roládu,
roláda z hovězího masa,
roláda,
apetito hovezi rolada,
roláda z předního hovězího masa,
hovězí přední roláda,
recepty hovězi rolada,
hovězí roštěná apetit,
omacky k hovězí roládě,
hovězí rozmarýn
Suroviny:
maso hovězí,
míchané mleté maso,
cibule,
paprika,
brambory,
kapusta růžičková,
párky,
sýr apetito,
česnek,
zázvor,
rozmarýn sušený,
rozmarýn,
olej,
mouka,
sůl
Komentáře (10)
Já si hovězí plát na roládu předem potřu olejem a takhle ošetřenou uložím na dva dny do lednice. Až pak solím a plním a masko je velice brzo křehké.