Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 494 kJ / 1 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 232,59 g |
Tuky | 42,84 g |
Vláknina | 16,14 g |
Cholesterol | 582 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 54,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí roláda v omáčce s vůní rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2WZW
Moje poznámka
Hovězí roláda v omáčce s vůní rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2WZW
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 47 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 15 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovězí rolada recepty,
hovězí roláda,
hovězí na rozmarynu,
hovězí maso na rozmarýnu,
hovězí péro,
hovězí roláda apetit,
hovězí roláda recept,
hovězí maso recepty,
recept na hovězí roládu,
hovězí maso na roládu,
maso na hovězí roládu,
roláda z hovězího masa,
roláda,
apetito hovezi rolada,
roláda z předního hovězího masa,
hovězí přední roláda,
recepty hovězi rolada,
hovězí roštěná apetit,
omacky k hovězí roládě,
hovězí rozmarýn
Suroviny:
maso hovězí,
míchané mleté maso,
cibule,
paprika,
brambory,
kapusta růžičková,
párky,
sýr apetito,
česnek,
zázvor,
rozmarýn sušený,
rozmarýn,
olej,
mouka,
sůl
Komentáře (9)
Já si hovězí plát na roládu předem potřu olejem a takhle ošetřenou uložím na dva dny do lednice. Až pak solím a plním a masko je velice brzo křehké.