Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí maso na pórku s houbami

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

30. 10. 2010 00:04

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie6 261 kJ / 1 496 kcal
Bílkoviny116,54 g
Tuky77,94 g
Vláknina4,34 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 2,91 g
Sůl6,87 g
Sacharidy73,69 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Speciality z pánve

V tomto receptu se doporučuje pánev wok, já jí bohužel nemám, tak jsem použila obyčejnou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rezeir

5. 3. 2024 22:46

Absolutní katastrofa. Tohle napsal úplný d---l.8-(

casino casino

18. 1. 2019 15:45

"Hovězí maso na pórku s houbami"
Venda-V3:
Čeština je krásná... :-)
Tento rcp je maso NA PÓRKU a vy píšete o mase S PÓRKEM ;-)
No, je to pouhá prkotina v názvu, ale rozdíl v tom je, že:-K

Venda-V3

18. 1. 2019 00:03

gillan63

Ahoj,sice pozdě,ale snad tě to trochu uklidní.Nic si z toho nedělej,že se ti to podle toho,,receptu'' nepovedlo,ono to ani nešlo.Pokud se tedy autorka nesnažila rozvařit pórek do bezvědomí.Pokud chceš tohle ještě zkusit,tak maso cca 30-45 minut,pak houby na 15-20 minut a pórek 3-5 minut.Samozřejmě nezaručuji vychucenost jídla.ale fotka není stoprocentné autentická.

gillan63 gillan63

6. 6. 2018 11:36

Tak jsem to uklohnil podle receptu, ale jako na obrázku to rozhodně nevypadá :-D Mám to černé jako bota od té sojovky maso je po 2 hodinách stále tvrdé a porek je rozvařený na kaši... měl jsem ho tam hodit až ke konci. Kuchař ze mě asi nebude , ale to neva hlad je hlad ...:-D:-D

HankaPu HankaPu

15. 11. 2010 00:16

Aničko, moc mě těší, že vám s manželem chutnalo:-K:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 11. 2010 20:09

;-);-):-))Janíííí:-Ddíky;-)
Tak mě kuchařinky a kuchaři napadlo:-Ozbylo mi hodně šťávy,maso žádné:-/mám drůbeží játra,zítra orestuju a přidám zbylou šťávu:-pPak podám info,jaké bylo;-)Ale Hani,ještě teď si můj pochvaluje tvou kuchyň:yes:;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 11. 2010 17:37

Aničko, nikde nevidím tu fotku:-O Už jooo, supééér!:-))

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 11. 2010 17:36

Dnes byl príma oběd,za který jsem byla pochválená:-K;-)Dík za krásnou inspiraci:-Kbodík jsem dala už minule,tak dnes alespoň fotku;-):-))

HankaPu HankaPu

31. 10. 2010 00:22

Díky všem za milé komentáře:-)

Patricie

30. 10. 2010 20:54

:-KHani fotky jako vždy krásné a moc hezký recept:yes::yes:

Bibinka Bibinka

30. 10. 2010 14:07

Hani perfektní, nic víc říkat nemusím, jen ti dát 17.bod:yes:

Colombo65 Colombo65

30. 10. 2010 14:02

To je moje gusto ;-);-);-) Super foto.

mysulka mysulka

30. 10. 2010 11:31

:-p:-p mňam:yes::-K

Pajaja

30. 10. 2010 11:17

Tak to je bomba, Hani! Hovězí maso mám nejradši a tak to vnucuji i rodiněě. :-D Ukládám a vyzkouším. Vypadá to velice šťavnatě. :-p;-):yes: +13

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 10. 2010 11:07

:-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí na pórku hovězí maso recepty maso na porku recepty z hoveziho masa pórek v kuchyni hovězí maso hovězí na houbách hovězí pórek hovězí v porku hovězí s porkem maso na houbách recepty na hovězí maso hovězí kostky na pórku hovezi maso s porkem sušený porek hovezi maso s houbami hovezi maso recept recepty hovězí maso na kari hovězí na porku a houbach mňamka z hovězího masa

Suroviny: maso hovězí, houby čínské, pórek, koření pěti vůní, zázvor mletý, česnek, olej rostlinný, med, saturejka, škrob kukuřičný, omáčka sojová, víno červené, olej arašídový

TopRecepty.cz

Hovězí maso na pórku s houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JQoy