Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 143 kJ / 34 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g | 
| Tuky | 0,17 g | 
| Vláknina | 4,20 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 6 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 6,30 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kuřecí prsa na másle pod celerovou peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k795
Moje poznámka
					
				
Kuřecí prsa na másle pod celerovou peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k795
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 21 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 27 minutami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 40 minutami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 56 minutami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 10 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 12 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 13 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 13 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 14 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 15 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 15 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kuřecí prsa pohlreich, 
						
						
							pohlreich kuřecí prsa, 
						
						
							kuřecí prsa s celerem, 
						
						
							kuřecí maso pod peřinou, 
						
						
							kuřecí prsa s kůží, 
						
						
							kuřecí prsíčka pod peřinkou, 
						
						
							kuřecí prsa recept pohlreich, 
						
						
							maso pod peřinou, 
						
						
							kuřecí prsa recepty, 
						
						
							kuřeci prsa, 
						
						
							kuře pod peřinou, 
						
						
							co udelat k obedu s kurecich prs, 
						
						
							řapíkatý celer recepty pohlreich, 
						
						
							kuřecí pod peřinkou, 
						
						
							recept kurci prsou, 
						
						
							kuřcí stehna, 
						
						
							recepty z kuřecích prsou polraich, 
						
						
							pohlreich recepty kuřecí prsa, 
						
						
							kureci prsa s kuzi recept, 
						
						
							krůtí prsíčka pohlreich
						
					
						Suroviny:
						
							prsa kuřecí, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							cibule, 
						
						
							kečup sladký, 
						
						
							hořčice, 
						
						
							rajče cherry, 
						
						
							celer, 
						
						
							sýr plátkový, 
						
						
							máslo, 
						
						
							petrželka zelená, 
						
						
							libeček
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (24)
Opravdu i já jsem byla překvapená chutí jídla,šťávy je dostatek,ale záleží v závěru na množství přidané tekutiny,může se přilít víc.
Eli celer má s kombinací hořčice,kečupu a sýru takovou zajímavou chuť
Bibinko k improvizaci jsi mě vlastně přivedla ty
Aničko, tento pěkný a invenční recept si ukládám k vyzkoušení.
Pipre-Janičko,ten celer není poznat,že je to celer-zkus jen 2 porce,třeba stehno