Knedlo, vepřo, zelo v pomalém hrnci
S pomocí pomalého hrnce můžete téměř bez práce uvařit spoustu skvělých pokrmů. Třeba ostřílenou českou klasiku, vepřo knedlo zelo, které chutná snad každému a perfektně se hodí k nedělnímu obědu.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 477 kJ / 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,60 g |
Tuky | 0,57 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,10 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 2. 2011 13:40
Myslím si, že se jedná o dietní úpravu, o racionální stravu, takže to každému chutnat nemusí. Kde není tuk není chuť, to je známá věc. Tuk je vlastně "zvýrazňovač" chuti. Takže jsem dal plusový bodík i když pomalý hrnec nevlastním.
19. 6. 2009 07:49
Ušlo to jedla sem lepší
19. 5. 2009 17:55
To není vařené maso,ale pomalené - velice chutné a co do knedlíku mě se zdá,že je to jedno - já sním jenom jeden
15. 9. 2008 18:40
Teda dievčatá, neviem prečo má byť knedlíkov párny počet, ale z estetického a výtvarného hľadiska má byť všetko v nepárnom počte, inak sa to nedá esteticky usporiadať, nevyzerá to dobre. Takže ja vždy nepárny počet
15. 9. 2008 17:01
Tak to slyším poprvé v životě,že knedlíků má být vždy sudý počet.
12. 9. 2008 14:24
Tento recept jsem dělala ,je to oběd z jednoho hrce vše se tam dá ,já dám i ty brambory a nic nezahušťuji oni si to udělají samy.Dávám to do tlakového hrnce a je moc dobré.
1. 7. 2008 20:16
Vypadá to velice dietně,určitě vyskouším i když vařený maso??? ale není to špatný nápad.Vyzkouším a oznámkuji.K obrázku bych chtěl říci že knedliků by měl být vždy sudý počet.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 12 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 13 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 13 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 34 minutami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 5 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 6 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 8 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 8 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 8 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přílohy 100 x jinak: Jak chutná koprovka se svítkem, ryba na zelí nebo králík se slanou krupicovou kaší?
Vaření v pomalém hrnci: Kam přesně umístit tužší maso a co udělat s tučnými kousky?
Jak na to, aby měly domácí houskové knedlíky pěkný povrch a nepraskaly. Stačí použít jednoduchou radu
Další recepty
Tématické fráze: pomalý hrnec recepty knedlo zelo varime v pomalem hrnci knedlo zelo recept vepřo zelo vepřo-knedlo-zelo vepřo,knedlo,zelo tlakový hrnec recepty knedlo,vepro,zelo vepřové výpečky v pomalem hrnci vaříme v tlakovém hrnci knedlo vepřová krkovice v pomalém hrnci knedlo,zelo,vepřo výpečky v pomalém hrnci vepro pomalý hrnec recepty na knedlíky vaření v pomalém hrnci recepty pomaly hrnec knedlo-zelo-vepřo
Suroviny: maso vepřové, zelí, koření grilovací, sůl, kmín celý, brambory, jablko
Knedlo, vepřo, zelo v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Knz
7 názorů