Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moje silvestrovská kapustnica (zelňačka)

Tato klasická slovenská sváteční polévka je plná výborných surovin. Zelí, několik druhů masa, klobásky, houby, feferonky - to vše vydá při dlouhém vaření své chutě polévce, která vás zaručeně zasytí.

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 220 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 200 min

220 min (20 min příprava + 200 min tepelná úprava)

1. 1. 2011 20:49

Suroviny pro 10 porcí

10 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 014 kJ / 4 305 kcal
Bílkoviny372,80 g
Tuky223,43 g
Vláknina102,71 g
Cholesterol 980 mg
Sodík 4,06 g
Sůl8,45 g
Sacharidy151,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kapustnica je tým lepšia, čím viac sa zohrieva. Fotku hrnca som pridala až po nájazde mojej rodiny.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

31. 12. 2022 11:56

jagok: Třeba podle rodinné! :-O

jagok

31. 12. 2022 09:22

To je nějaký hybrid štědrovečerní kapustnice, která se dělá ze čtyř druhů masa a jedním z nich je zásadně uzené koleno. Vaří se nadvakrát, mezitím musí 24 hodin stát. V receptu postrádám sušené švestky. Zajímalo by mne, podle jaké tradice se tam dává sedm druhů masa...:-O

MarieKris

31. 12. 2021 13:23

Vařila jsem to den předm a po ohříátí byla ještě lepší než předtím.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

31. 12. 2020 19:59

magdalenka: :-D:-D:-D:-D

magdalenka magdalenka

31. 12. 2020 15:37

Veronika.Hrozna: tá fotka je 9 rokov stará...:-8 zajtra sa asi nebude zohrievať táto kapustnica...

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

31. 12. 2020 13:25

Ta fotka po "nájezdu" vypadá, jako po hodování hladové vesnice z Ghany! Nebudeš mít zítra co ohřát! :yes:

casino casino

31. 12. 2020 11:32

Tonja:
No je, ale patří to k tradici, že :-K

Tonja

31. 12. 2020 08:00

Není 7 (slovy: sedm) druhů masa zbytečně moc?

amalia amalia

24. 6. 2012 12:11

jitka puri: dobre si urobila, ďakujrm za nápad:-))

jitka puri

24. 6. 2012 10:34

Vyzkousela jsem to s jehnecim. Super recept.
:-p

senky senky

2. 1. 2011 11:58

Ta musela po půlnoci bodnout,jen bych sobě vynechala houby,ty nemusím,ale moji chlapi spasou všechno:-D:-D

xanny

1. 1. 2011 22:43

+ bodík. tak to můžu :-*:yes::yes::yes:

Bibinka Bibinka

1. 1. 2011 22:31

Amalie, to je teda nářez zelňačka, ale všechno to maso bych dohromady nedala, třeba telecí jsem neviděla hóóódně dlouho:-( Ovšem tobě dávám 2.boda:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 1. 2011 21:24

Ta teda je!!:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelňačka zelňačka recept kapustnica recept zelňačka maďarská zelňačka madarská kapustnica recepty zelnacka zelňačka recepty kapustnica recept kapustnica krkonošská silvestrovská zelnice gombasecká klobása recept madarska zelnice maďarská kapustnice recepty na zelnacku varime zelnacku sylvestrovská zelnice zelnacka madarska gombasecka zelnačka sivestrovska zelnacka

Suroviny: zelí, kýta vepřová, bůček, kližka hovězí, plecko telecí, krkovice uzená, klobása, klobása, houby sušené, feferonka, česnek, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Moje silvestrovská kapustnica (zelňačka)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5WM8