Ražniči pečené v alobalu
Zapékané maso v alobalu, ať v troubě, nebo venku na grilu, je vždy vítaným zpestřením. Chutě se dají různě upravovat kořením i ingrediencemi, maso zůstane šťavnaté a v alobalu můžeme i servírovat.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 430 kJ / 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,94 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Receptů na špízy a ražniči je tu na stránkách velké množství. Tento recept se u nás doma dělal už za mého dětství a já ho tu na stránkách nenašla, tak snad nebude vadit.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 1. 2011 16:45
10. 1. 2011 01:08
9. 1. 2011 21:55
9. 1. 2011 21:42
9. 1. 2011 20:44
9. 1. 2011 20:30
9. 1. 2011 20:28
9. 1. 2011 19:13
9. 1. 2011 19:02
9. 1. 2011 18:59
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 17 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 17 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 21 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 4 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 5 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 9 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 10 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 10 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 10 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 10 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 11 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Alobal je dobrý pomocník na občasnou přípravu pokrmů. Hodí se hlavně na výletech a při grilování
Pečení v papilotě je stará metoda úpravy pokrmů, která se hodí i v současnosti. Použijeme ji i při grilování
Další recepty
Tématické fráze: ražničí maso pečené v alobalu ražničí pečené v troubě vepřové maso pečené v alobalu pečené maso v alobalu pečeme v alobalu kuřecí ražniči v alobalu ražniči z plecka špízy pečené v alobalu špízy v alobalu ražniči recept ražničí na špejli pecení v alobalu pečené špízy z vepřové krkovičky ražniči bez špejle ražničí v troubě vepřové špízy v alobalu vepřové ražničí v alobalu recept na ražnici krůtí ražničí
Suroviny: krkovice vepřová, cibule, slanina anglická, klobása, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, olej, česnek
Ražniči pečené v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPjJ
25 názorů