Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 884 kJ / 928 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,20 g |
Tuky | 54,42 g |
Vláknina | 14,90 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 22,28 g |
Postup přípravy
Příloha: rýže
Zveřejněno 16. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ma-bo dófu (tofu s mletým masem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N8B6
Moje poznámka
Ma-bo dófu (tofu s mletým masem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N8B6
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 2 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 12 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 13 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 1 minutou
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 10 minutami
Krkovička po farářsku
Olympus před 48 minutami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 1 hodinou
Nejlepší litý perník
Noumik před 1 hodinou
Bezlepkové máslové sušenky
kostatko_1 před 1 hodinou
Čínská cuketa
Ajkad před 1 hodinou
Domácí kečup
Jarin57 před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 3 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 4 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso recepty,
ma po tofu,
mapo tofu,
www prostreno cz recepty,
mleté maso,
recept mapo tofu,
mapo tofu recept,
mapotofu recepty,
ma-po tofu,
sojové mase+tofu-recepty,
tofu v kauflandu,
cooking pasta recepty,
kuřecí řízek podle okamury,
tofu recepty,
tofu,
recept mleté maso,
mletá masa,
ma po toufu,
mapho tofu recepty,
ma po tofu recepty
Suroviny:
tofu,
maso mleté,
pórek,
česnek,
zázvor čerstvý,
bujón,
pasta miso,
cukr,
omáčka sojová,
saké,
omáčka chilli,
škrob
Komentáře (4)
souhlasim, ze domaci vyvar by byl lepsi, ale obvykle ho nemam po ruce, kdyz ho zrovna potrebuji...