Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krakonošovo tajemství

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ruzena ruzena

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny

Porce: 1 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie859 kJ /
205 kcal
Bílkoviny3,78 g
Tuky9,82 g
Vláknina6,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 369 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy23,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na alobal kápneme olej a poklademe plátky brambor. Krok 2: Maso z krkovice naklepem, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Kdo má rád kečup,tak místo hořčice může použít kečup. Krok 3: Na maso navršíme na kolečka pokrájenou cibuli, anglickou slaninu pokrájíme na proužky a dáme na maso s cibulí . Krok 4: Na slaninu dáme okurky nakrájené na slabá kolečka. Krok 5: Toto vše zabalíme a dáme do vyhřáté trouby na 180 a pečeme asi 40 min. Krok 6: Pak alobal otevřem a necháme ještě chvilku dopéct otevřené. Hotové maso na talíři ozdobíme snítkou tymiánu.

Podáváme se zeleninovým salátem.

Zveřejněno 24. 1. 2011

Poznámka autorky ruzena

Tímto receptem jsem se inspirovala v časopise "Rytmus života"

Hořčici jsem použila francouzskou Dijonskou a pepř byl drcený tříbarevný.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krakonošovo tajemství

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rYr6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krakonošovo tajemství

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rYr6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (26)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

dělávám podobně, moc dobré, doporučuji všem:yes::yes:

Dneska jsem to udělala,pro změnu jsem se inspirovala Chvilkou v kuchyni :-p:-p,výborný recept...přidala jsem fotku

je to moc dobré, rychlé a bez nádobí...paráda :-K :yes:

Růženko, dělám stejně, takže vím, že tahle dobrota nejenom voní, ale i báječně chutná:yes::-D

Další recept z jednoho hrnce a určitě moc velká dobrota. Paráda :yes::yes:+

Ty brďo tak to jo to bych si taky dala:-p;-)+1:yes:

Růženko bod:yes:taky dělávám podobné, je to moc dobré:-)):-))

Holky moc vám děkuji za kladná vyjádření k tomuto receptu a za bodíky:-D opravdu vyzkoušejte,je to mooooc dobré a i rychlé:-p a Srettko tu vůni tohoto papání jsem naschvál směrovala k tobě,já věděla,že tě probudí:-D:-D:-D:-D opravdu to krásně voní:-Dtakže díky moc:-D:-D:-D

:-pukládám;-):yes:

tohle dělávala naše bábinka...když pak ten AL-raneček votevřela...no to byla vůůnička:-p takže rozhodně muším dáti boďana;-):yes::yes:
p.s. a já si řikala, co se to naším santa georgovem táhlo za vůně:-p

:-p mňam!:-K

Ruzenko, vyvedeny receptik..... +13 :yes::-p:-K

:-pdobrota:yes:+12

Růži,moc dobré to je,děláváme také.Vyzkoušej medovou hořčici.Pak je to takové sladkokyselé.Pokud rádi nasládlé maso.:-p Každopádně bodík a brzy zrealizuji.Na gril chuťovčička.:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
krakonosovo maso, hovězí roštěná recept krakonoš, recepty krakonošovo maso, krakonošovy dobroty, krakonošovo dobroty, recept na krakonose, krakonosovo kyselo, krakonošova roštěná, mail krakonosovo.cz loc:cz, krakonošovo kuře, krkovice krakonošova, krkonosovo tajemstvi, recepty tajemstvi, krakonosovo koreni, recept na krakonošovo kuře, krakonošovo kuřecí maso, krakonošova krkovice, krakonoš recept, krkovice s dijonskou horcici, platky z krkovice

Suroviny:
krkovice vepřová, brambory, cibule, slanina anglická, okurky sterilované, pepř mletý, sůl, hořčice, olej, tymián

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu