Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 120 kJ / 6 004 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 727,96 g |
Tuky | 320,68 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 1,83 g |
Sodík | 3,63 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 48,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XM1v
Moje poznámka
Hovězí polévka skoro lepší jako od babičky- Phở Tai
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XM1v
Nejnovější recepty
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 1 hodinou
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 16 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 23 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestková buchta
ctomala před 7 minutami
Švestková povidla
ctomala před 9 minutami
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 2 hodinami
Černá čočka s kořenovou zeleninou - příloha či teplý salát
Modraska před 2 hodinami
Borůvkové muffiny
olivka před 3 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 3 hodinami
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 3 hodinami
Maďarská houbová polévka
Fitulka před 3 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
KuchtinkaHaninka před 4 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho varit hovezi vyvar,
polévka pho hovězí recept,
dobrá hovězí polévka,
polévka phu,
polévka pho hovězí recepty,
spikove kosti,
phu polévka,
jak dlouho se vaří hovězí vývar,
jak dlouho vařit hovězí polévku,
hovězí kostky na mrkvi od babičky,
jak dlouho se vaří hovězí polévka,
jak ochutit hovězí vývar,
cim ochutit polevku,
phó recept,
hovězí polévka v ph,
hovězí polévka v ph,
polévka ph,
hovězí polévka,
jak vařit hovězí polévku,
hovezi pho recept
Suroviny:
kost hovězí křížová,
oháňka hovězí,
cibule,
zázvor,
česnek,
skořice celá,
anýz,
koriandr,
omáčka rybí,
cukr,
nudle rýžové,
maso hovězí,
nať koriandrová,
bazalka čerstvá,
cibulka jarní,
klíčky fazolové,
limetka
Komentáře (14)
a konečně zajímavá kuchyně
http://en.wikipedia.org/wiki/Slow_cooker
http://www.dokapsy.cz/pomaly-hrnec/
Preto tento stary recept je velmi tazko robit a chut nahradzaju maggi atd.
Jinak polévka bude jistě dobrá, tak dávám 3.bodík
Polévka vypadá skvěle