Suroviny pro 24 kusů
24kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 901 kJ / 3 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,75 g |
Tuky | 164,97 g |
Vláknina | 5,28 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 776 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 327,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roládkové zákusky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkPr
Moje poznámka
Roládkové zákusky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wkPr
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 21 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krenex
dragomirac před 43 minutami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 56 minutami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 1 hodinou
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 1 hodinou
Buchta Fešák
LuccHansel před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 2 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 2 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 3 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 4 hodinami
Tématické fráze:
zákusky a řezy recepty,
zákusky,
nejlepší zákusky,
zákusky recepty,
recepty zakusky,
nejlepší zákusky recepty,
recepty na zákusky,
roladkové řezy,
nové zákusky recepty.cz,
nejlepsi recepty na zakusky,
zákusky recept,
top zákusky,
nejlepší zákusek,
zákusek roláda,
domácí zakusky recepty,
recept na zákusky,
recepty na domácí zákusky,
domácí zákusky,
domácí zákusky recept,
krájení zákusků
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
mléko,
pudink,
cukr,
marmeláda,
čokoláda,
tuk ztužený,
šlehačka
Komentáře (27)
jj, správně, v tomto receptu celou ještě teplou roládu motám po delší straně, potom překrojím napůl, rozbalím a každou potřu samostatně a znovu zabalím směrem, jak byla. Takto jsou roládky menší a je jich více.
Normálně se roláda točí po té širší straně-jde to lépe, je sice kratší, ale na řezu hezčí... Př.Roláda je 30x40cm, normálně stočím, mám šířku 30cm=d (v tomto případě stočím po delší straně, mám roládu 40cm=d)
Aničko, vidím, že jsi prostě profík
Roláda Ti možná praskala proto, že jsi ji pekla déle, než potřebovala a tím se asi trochu vysušila (to už taky znám
Díky moc za další variantu a za pěknou fotku
Jen tak dál
Chtěla jsem se včera pochlapit,vše se dařilo,až do fáze závěrečného motání